Набір для досліджень Проектор сузір'їв Edu-Toys

Модель:
911632
Артикул:
GE018
Виробники
Edu Toys
Інструкція:
українська електронна
Наявність:
Немає в наявності
1626 грн
Вік
8+
Стать
Для дівчаток, для хлопчиків
Матеріал
пластик
Методики навчання
Монтессорі
Всі характеристики
Набір для досліджень Edu-Toys Проектор сузір'їв складається з проектора, кнопок обертання і освітлення, світловий указки, компакт-диска з програмою Кіберскай. Призначений для дітей від 8 років для наочного вивчення астрономії. Дитячий науковий набір розвиває допитливість, спостережливість, мислення, особливо просторове, інтелект, уяву. Проектор сузір'їв можна використовувати як вдома для самостійного і детального вивчення астрономії, так і в класі на уроках. Підходить для занять за методикою STEM. Що таке Кіберскай? Це розважальна та освітня астрономічна програма. Диск з нею дає можливість дізнатися про астрономію і дослідженні неба в минулому і сьогоденні. Дозволяє побачити точні карти зоряного неба з різних місць на землі. Небесні карти містять зірки, сузір'я, космічні об'єкти і планети сонячної системи. У них можна додавати мітки, мережа координат, знаходити і вивчати зірки, планети і сузір'я. Набір включає небесний глобус, підставку з мотором, указку. Зберіть по інструкції проектор і включіть, натиснувши на кнопку «світло». Щоб зображення сузір'їв були чіткіше, в кімнаті повинно бути темно. Натисніть кнопку «мотор» і проекції сузір'їв почнуть переміщатися по стіні, ви почуєте пізнавальні факти англійською. Щоб вимкнути обертання і звук, натисніть кнопку «мотор» ще раз. Світловий указкою можна додатково підсвічувати конкретні сузір'я під час розповіді про них. Такий навчальний проектор серії Space Science допоможе вчителю наочно уявити матеріал школярам. Для роботи пристрою потрібні 6 батарей АА (не в комплекті).
Погодьтеся - якість іграшок Edu Toys, завдяки демократичній ціні значно перевершує їх вартість, що підтверджують позитивні відгуки покупців і нагороди виробника на виставках.


Вага: 1 кг.
Розмір коробки: 18 x 22 x 24 см
Бренд : Edu Toys
Країна виробника: Китай

Дитина

Вік
8+
Стать
Для дівчаток, для хлопчиків
Вікова група
Молодша школа
Іграшка розвиває
Уяву та фантазію:Сприйняття простору:Мислення:Просторове мислення:Допитливість:Інтуїцію:Спостережливість

Характеристики

Матеріал
пластик
Методики навчання
Монтессорі
Серія
Space Science
Тематика
Астрономія
Колір
синій

Комплект

Батарейки входять в комплект
немає
Інструкція
є:українська електронна
Кількість батарейок
6
Тип батарейок
AA
Мова інструкції
англійська
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Edu Toys

Прилади для початкового дослідника - це іграшки від Edu Toys. В асортименті товарів можна знайти як просте обладнання для початківця, так і дещо серйозніше - для тих, хто давно в темі. Вироби торгової марки, як правило схожі на даний обладнання. І... Детальніше...
Рекомендуемо переглянути
Хіт
Набір шпигуна Ручний металошукач Edu-Toys
Набір шпигуна Ручний металошукач Edu-Toys
Вік: 8+ Стать: Для хлопчиків Матеріал: пластик Серія: Spy Tech
696 грн
Набір Баубокс (BauBox)
295 грн
Глобус 210 мм Антик, Пластиковий, укр. (Інститут ПТ)
Вік: 5-7 літ:7-12 літ:12 років+
202 грн
Мои первые шедевры Братцы-ежики (Умница)
Вік: 5-7 літ:7-12 літ
344 грн