Чарівний пісок Same Toy Omnipotent Sand Замок 0,8 кг 4 кольори 18 од. DX888-5Ut

Модель:
910883
Артикул:
DX888-5Ut
Виробники
Same Toy
Наявність:
Немає в наявності
174 грн
Вік
3+
Гарантія
14 Днів
Всі характеристики
Кінетичний пісок – оригінальний, сучасний матеріал для творчості. Це безпечний матеріал для ліплення фігурок, створення форм. Підходить для дітей від трьох років. Пісок достатньо еластичний і приємний на дотик, не бруднить руки. Кінетичний пісок протягом довгого часу використання зберігає первинні властивості завдяки в’язкому, абсолютно нетоксичному агенту, що входить до складу. З допомогою такого незвичайного матеріалу дитина зануриться у креативну гру і зможе втілити всі фантазії, ліплячи неймовірні фігурки. У наборі загалом 800 г піску різних кольорів і різноманітні допоміжні форми та інструменти. Очистити деталі від піску можна чистою водою або вологою тканиною. Рекомендований вік: 3+
Про набір
Пісок не липкий і при цьому добре перетворюється у в’язку масу. Набір кінетичного піску постачається у цупкій фірмовій картонній коробці. В наборі пісок у чотирьох кольорах: бузковий, зелений, блакитний, рожевий (кожного по 200 г). Окрім піску, у наборі пластикові інструменти: лопатки, граблі, сито, відерце, а також 13 форм, з допомогою яких можна сконструювати замок та багато інших споруд.  



Використання
  • Розімніть пісок у руках, наберіть необхідну кількість матеріалу у формочку, а потім переверніть формочку: сформований виріб легко відстане від стінок формочки. 
  • Різноманітність форм дає змогу спорудити справжнісінький замок. 
  • Як формочки можна використовувати будь-які підручні засоби: кришечки від пляшок, пластикові стакани, силіконові форми для випічки тощо.
  • Використовуйте допоміжні інструменти: грабельки, лопатки, качалку. Розкатуйте пісок, неначе, тісто: на розкатаному піску теж можна вирізати форми, букви, цифри. 
  • Сформовані форми та споруди можна доповнити різноманітними аксесуарами і деталями: прикрасити бусинками, квітами, листочками тощо. 
Користь набору для загального розвитку дитини
Творчість із кінетичним піском – корисне розвивальне заняття для дітей. Воно сприяє вихованню посидючості, терплячості, зосередженості. Крім того, надає колосальний вплив на покращення моторики рук і координації рухів. Діти зможуть втілити у дійсність неймовірні задуми: зліпити фігурку улюбленого персонажа чи викласти зображення на основі. Можливості під час такого заняття – безмежні. А з допомогою такого набору зможуть вивчити назви геометричних фігур.
Повний список параметрів
Вид - "Чарівний" пісок;
Тип - "Чарівний" пісок;
Усього в наборі - 18 од.(+пісок і бокс);
Категорія розвитку - дрібна моторика, сенсорика, творчий розвиток, уява;
Кількість кольорів - 4 шт;
Кількість формочок - 8 шт;
Вік - 3+;
Стать дитини - хлопчик, дівчинка;
Особливості - безпечний, нетоксичний та не заподіє шкоди здоров'ю, не липне до рук, не растворяется в воде;
Комплектація - відерце, форми для ліпнення, "чарівний" пісок /800 г, лопатка /2 шт., граблі, сито;
Упаковка - картонна;
Розміри упаковки - 37x25x5 см;
Колір - зелений /пісок, рожевий /пісок, блакитний /пісок, бузковий /пісок;
Вага - 800 г;
Гарантія - 14 днів;
Ширина - 370 мм;
Висота - 250 мм;
Довжина - 50 мм;
Вага - 1.10 кг;
Об'єм - 0.0046 м3
Країна виробництва - Китай
Обзор Same Toy Волшебный песок Omnipotent Sand Замок (4 цвета) 18 ед.
Саме та іграшка Same Toy. Для дівчаток. Частина III

Особливість бренду Same Toy — безліч серій та лінійок дитячих іграшок для різних вікових категорій і типів гри. Іграшки Same Toy навчають, розвивають, веселять, організовують дозвілля та об’єднують родину через гру.

Творчі та спокійні ігри більше полюб­ляють дівчатка, тому з-поміж сили-силенної іграшок Same Toy їм особливо сподобаються музичні інструменти та чарівний пісок.

Електронне піаніно

Ця інтерактивна іграшка спрямована на розвиток моторики рук та пальців, сенсорики, слуху, творчих здібностей та фантазії. Електронні піаніно працюють у двох режимах: відтворення вбудованих мелодій з бібліотеки музичного інструменту і гра у довільному режимі. Піаніно компактні та не тяжкі, тому їх можна брати із собою на прогулянку чи в садочок.

Це унікальна іграшка, на відчуття схожа на справжній мокрий морський пісок. Відмінність полягає в тому, що цей у рази краще ліпиться, не засихає та взагалі не розпадається.

Такі властивості дозволяють збудувати справжні архітектурні шедеври просто вдома! «Чарівний пісок» є популярною іграшкою для дитячої терапії, адже він заспокоює, розвиває сенсорику та моторику пальчиків і рук. Це саме та іграшка, яка захоплює дітей на довгі години.

Дівчатка люблять бавитися ляльками: доглядати та піклуватися про них. Тому ляльки і пупсики — це № 1 серед іграшок для дівчаток. Пупсик-немовля бренда Same Toy невеликого розміру — довжиною 35 см. У комплект входять комбінезон, пляшечка, підгузок та горщик. Пупсик компактний, його можна брати всюди з собою.

Особливість цієї моделі — в інтерактиві: пупсика можна годувати, садити на горщик та переодягати, а ще купати, оскільки він виконаний з високоякісних полікарбонату та гуми і не зіпсується від води. Користь таких іграшок в тому, що вони вчать відповідальності.

Дитина

Вік
3+

Характеристики

Гарантія
14 Днів
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Same Toy

Same Toy

Переваги та особливості Same Toy - широко відомий в Києві і по всій Україні китайський бренд. У модельному ряді цього виробника представлено безліч різноманітних варіантів. Торгова марка Same Toy успішно поєднує в собі яскраві кольори, оригінальн... Детальніше...
Рекомендуемо переглянути
Комплект с игрушкой Доброта (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1419 грн
Комплект с игрушкой Лидер (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1242 грн
Комплект Книжная разминка. Часть 2 (2014г. 1.5+) (3037 Умница)
Вік: 1-2 года:2-3 года:3-5 літ
1802 грн
Лабиринт с бусинками Жираф (LL128 Lucy and Leo)
Вік: 2-3 года:3-5 літ
205 грн
Карточки-мини Спортивный инвентарь, укр (4235-у Всезнайка)
Вік: 6 міс+:1-2 года:2-3 года:3-5 літ
59 грн