Машинка енерційна Same Toy Super Combination Тягач жовтий з трактором 98-84Ut-2

Модель:
908044
Артикул:
98-84Ut-2
Виробники
Same Toy
Наявність:
Немає в наявності
354 грн
Всі характеристики
Відтепер ігри у пісочниці стануть ще цікавішими та веселішими разом із яскравим тягачем і трактором від виробника Same Toy! Кабіна вантажівки жовтого кольору, на її платформі можна перевозити зелений трактор. Із таким набором дітлахи залюбки гратимуть у ігри про будівництво або господарство. Спецтехніка вироблена із міцного пластику, конструкція надійна – пісок та калюжі не страшні! Кожна машина має інерційний механізм – штовхаючи її вперед або назад машина буде їхати деякий час самостійно. Гра зі спецтехнікою допоможе розвити увагу, фізичний простір, зрозуміти поняття швидкий і повільний, спереду і ззаду, збоку і навколо, а також - отримати знання про особливості спецтехніки та її призначення. Довжина тягача – 33 см. Рекомендований вік: 3+

Параметри:
Стать дитини - хлопчик;
Тип - наземний транспорт;
Вид - трактор, Тягач з причепом;
Серія - SUPER combination;
Вікова група - 3+;
Особливості - З інерційним механізмом;
Розмір - 33 смдовжина;
Розміри упаковки - 39.5x18x13.5 см;
Колір - зелений, помаранчевий, чорний;
Вага - 690 гбрутто;
Матеріал - пластик;
Гарантія - 14 днів;
Об'єм - 0.0094 м3

Про іграшку
Дитина зможе використовувати тягач за призначенням: навантажувати його (іншою спецтехнікою, іграшками, різними предметами) і транспортувати. Транспортні моделі з масивними колесами. Можна гратися в пісочниці.
Трактор також із масивними колесами.
Крізь вікна і трактора, і самоскида, можна роздивитися деталі інтер'єру. Всередині машини все, наче справжнє: добре опрацьовані деталі - кермо, панель приладів, сидіння.
Механізм руху машинок - інерційний: щоб привести їх до руху, необхідно прокотити машину декілька разів вперед, після чого вона запуститься і проїде деяку відстань.
Користь іграшки
Подібні іграшкові транспортні моделі можуть бути дуже корисними. Запропонуйте дитині цікаві ігри: наприклад, навантажити тягач трактором і перевезти його в інше місце. Такі ігри сприятимуть покращенню моторики дітей, координації в просторі, спритності рухів. А уявляючи себе водієм цікавого транспорту, відтворюючи сюжетні ігри, діти розвинуть креативне, образне мислення, пам'ять, когнітивні здібності.

Вік: 3+
Вага: 0.75 кг.
Розмір коробки: 40 x 13 x 18 см
Бренд : Same Toy
Країна виробника: Китай

Дитина

Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Same Toy

Same Toy

Переваги та особливості Same Toy - широко відомий в Києві і по всій Україні китайський бренд. У модельному ряді цього виробника представлено безліч різноманітних варіантів. Торгова марка Same Toy успішно поєднує в собі яскраві кольори, оригінальн... Детальніше...
Схожі пропозиції
Рекомендуемо переглянути
Комплект с игрушкой Доброта (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1419 грн
Комплект с игрушкой Лидер (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1242 грн
Комплект Книжная разминка. Часть 2 (2014г. 1.5+) (3037 Умница)
Вік: 1-2 года:2-3 года:3-5 літ
1802 грн
Лабиринт с бусинками Жираф (LL128 Lucy and Leo)
Вік: 2-3 года:3-5 літ
205 грн
Карточки-мини Спортивный инвентарь, укр (4235-у Всезнайка)
Вік: 6 міс+:1-2 года:2-3 года:3-5 літ
59 грн