Машина на сонячній батареї своїми руками 4M

Хіт
Модель:
1015064
Артикул:
00-03286
Виробники
4M
Інструкція:
українська електронна
Наявність:
Немає в наявності
600 грн
Вік
8+
Стать
Для дівчаток, для хлопчиків
Матеріал
пластик, метал
Серія
Green Science
Всі характеристики
Хочете познайомитися з машинами майбутнього? Вони будуть працювати від «зелених» джерел енергії. Наприклад, в 2007-2008 роках автомобіль Solar Taxi, який живиться від сонячних батарей, здійснив кругосвітню подорож. Зберіть свою власну машину на сонячній батареї з науковим набором від 4М.
Коли машина на сонячній батареї буде готова, поставте її на рівну поверхню і простежте, щоб на батарею потрапляло якомога більше сонячного світла. Повертайте і нахиляйте панелі для максимальної ефективності. Відбивачі повинні направляти сонячне світло на панель, щоб вона збирала якомога більше енергії. Мотор почне працювати, змушуючи машинку рухатися вперед. Після ігор і експериментів ховайте автомобіль в темне місце, щоб двигун не включався. Не використовуйте машину під дощем, так як вода може пошкодити сонячну панель і мотор.
Що робити, якщо сонячного світла недостатньо? Використовуйте світло лампи потужністю від 60 Вт для підзарядки двигуна. З науковим набором від 4М ви можете зробити вашу машинку оригінальною. Прозорий корпус легко знімається. На його місце можна розташувати порожню залізну банку з-під содової, прикрасити її, додати прапорці або написи. Нехай ваша іграшка буде особливою!
Ви дізнаєтеся багато цікавих фактів з брошури в наборі. Наприклад, що на енергії сонця працюють багато побутових приладів: калькулятори, годинник, садове освітлення. Мало того, навіть на поверхні Марса NASA використовує марсоходи з сонячними батареями.
Комплект виграв шість нагород на міжнародних конкурсах в США, Китаї, Італії та Німеччини. Його відзначили за відмінний дизайн, інноваційний підхід і креативність.
Набір із серії Green Science розвиває у дітей інтелект, дрібну моторику, винахідливість, підвищує емоційне благополуччя.
У наборі:
Панель сонячної батареі- 1 шт.
Тримач панелі сонячної батареі- 1 шт.
Світловідбиваюча панель-2 шт.
Довгий гвинт 1 шт.
Середній гвинт 1 шт.
Короткий гвинт 4 шт.
Кришка для двигуна-1 шт.
Мотор з проводами і редуктором- 1 шт.
Світловідбиваюча наклейка- 2 шт.
Базове соедіненіе- 1 шт.
Деталь короткої рукоятки-1 шт.
Деталь довгою рукоятки-1 шт.
Верхній суглоб 1 шт.
Ходова частина з задньої осью- 1 шт.
Прозорий корпус шассі- 1 шт.
Ось- 1 шт.
Колесо-4 шт.
Інструкція- 1 шт.
Для вашої зручності - купити ви можете в один клік на цій сторінці, а ми акуратно і швидко доставимо це замовлення в Київ та інші міста України.


Розмір коробки: 24 x 22 x 6 см
Бренд : 4M
Країна виробника: Китай