Пазл-вкладиш Janod Фруктове дерево J07061

Модель:
907839
Артикул:
J07061
Виробники
Janod
Наявність:
Немає в наявності
249 грн
Всі характеристики
Дерев’яний пазл французького бренду Janod – захоплива, розвивальна іграшка. Пазл із вкладишами, складається з дошки основи у вигляді дерева і 6 вкладишів, які доповнюють зображення. Виріб виготовлений із натуральної деревини – вона чудово оброблена і приємна на дотик. Малюнок нанесений нетоксичними, безпечними фарбами на водній основі. Розмір пазла – 22 x 2.3 x 28 см. Іграшка призначена для дітей віком від 18 місяців.

Параметри:
Тип - пазл-вкладиш;
Вікова група - 18 м.+;
Стать - дівчинка, хлопчик;
Тематика - тварини, навчальні;
К-ть фрагментів - 6 шт;
Розмір пазла - 22 x 2.3 x 28 см;
Матеріал - дерево;
Гарантія - 14 днів;
Об'єм - 0.0011 м3

Про пазл Дошка-основа пазла «Фруктове дерево» міцна і надійна, витримає найактивнішу експлуатацію. На дошці 6 вкладишів із зображеннями яблучка, банана, ананаса, винограду, полунички та апельсина. Вкладиші оснащені ручками, за які зручно піднімати деталі і розміщувати їх у відповідне місце на дошці. Кожен вкладиш має унікальну форму, що відповідає отвору у дереві. Використання - Складання пазла можна перетворити у розвивальну, інтерактивну гру. За допомогою іграшки можна легко допомогти малюкам вивчити назви фруктів, а потім у формі гри засвоїти знання. Приміром, просити у дитини показати «яблучко» чи «виноград». Крім того, пазл допоможе дитині вивчити кольори. Фарби, якими нанесене зображення, натуральні. І при цьому чіткі і стійкі. Пазли Janod - Французький бренд Janod піклується про розвиток дітей. Пазли – освітня гра, яка сприяє розвитку уважності, пам'яті, логічного мислення. Janod пропонує пазли різного рівня складності дітлахам різного віку. Коли малюки збирають картинку, вони вчиться встановлювати зв’язки між частиною і цілим. Складаючи пазл, діти розвиватимуть: логічне мислення; дрібну моторику; уяву. Окрім цього, у колекції виробника є ще і музичні пазли, які додатково розвивають сприйняття звуків та дають уявлення про те, які звуки видають тваринки.

Вік: 18 м+
Вага: 0.24 кг.
Розмір коробки: 27 x 2 x 21 см
Бренд : Janod™
Країна виробника: Китай

Дитина

Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Janod

Janod

Janod - екологічно безпечні іграшки для дітей будь-якого віку! Всесвітньо відома французька компанія Janod (Жанод) випускає кращі дерев'яні іграшки для дітей різного віку. Засновник компанії Луїс Жанод більше 40 років тому визначив основні принц... Детальніше...
Рекомендуемо переглянути
Мини-машинка Cubika 3 (13234)
Вік: 18 міс+
59 грн
Комплект с игрушкой Доброта (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1419 грн
Комплект с игрушкой Лидер (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1242 грн
Комплект Книжная разминка. Часть 2 (2014г. 1.5+) (3037 Умница)
Вік: 1-2 года:2-3 года:3-5 літ
1802 грн