Ароматизовані фарби (6 кольорів) (54-2392 Crayola)

Модель:
905785
Артикул:
54-2392
Виробники
Crayola
Наявність:
Немає в наявності
223 грн
Вік
3-5 літ:5-7 літ:7-10 літ
Всі характеристики

Ароматизовані фарби (6 кольорів), Crayola

Шість баночок з ароматизованими фарбами. Завдяки спеціальній текстурі акварельна крем-фарба Крайола затримується на пензлику, зменшуючи ймовірність накапати там, де не слід. Кремоподібна консистенція фарби дозволяє їй залишатися на пензлику, а не капати з неї в недозволених місцях. Фарба легко наноситься. Цими фарбами можуть малювати діти старше 3 років.

Crayola (США) – це дитяча канцелярія, з репутацією більш ніж 100 років і споживачами в 80 країнах світу. У світі це одні з найбільш відомих і впізнаваних брендів дитячих канцелярського приладдя, розвивальних наборів і комплектів для творчості. Товари Crayola завжди проходять експертизу на відповідність нормам безпеки. В них використані якісні матеріали. Crayola відома ще й тим, що виробляє легко змиваються з різних поверхонь, одягу і шкіри фломастерів, олівців, крейди і фарб. Практичність, якість, широкий вибір, яскравість і велике поле для творчості - ось те, що цікаво всім, починаючи від батьків і закінчуючи самими маленькими споживачами товарів Crayola.

Рекомендований вік: від 3 років
Комплектація: 6 баночок з фарбою
Артикул: 54-2392

Дитина

Вік
3-5 літ:5-7 літ:7-10 літ
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Crayola

Crayola- відомий британський бренд, назва якого асоціюється з високою якістю і безпекою дитячих товарів для творчості та канцелярського приладдя. Її авторитет на ринку іграшок підтверджується часом роботи - понад 100 років.Популярність до компан... Детальніше...
Схожі пропозиції