Пірамідка Клоун, Світ дерев'яних іграшок

Модель:
1036661
Артикул:
816
Наявність:
Немає в наявності
271 грн
Вік
3-5 літ:5-7 літ
Всі характеристики

Один з найефективніших способів захопити дитину грою - це забезпечити йому яскраві емоції. А допомогти в цьому може пірамідка «Клоун». Веселий і непосидючий клоун - розвиваюча іграшка, яка об'єднує в собі світлий образ улюбленого дитячого персонажа і функції популярних серед малюків пірамідок.

Пірамідка "Клоун" має кругле дерев'яна підстава зі стрижнем посередині. На цей стрижень нанизуються чотири кільця різних розмірів і кольорів - це «тулуб» клоуна. Далі надаватися голова клоуна і його яскрава шапочка. Особливою родзинкою цієї пірамідки є округле підставу, що перетворює її в гойдалку. Для будь-якої дитини це відмінний привід для нових вражень.

Граючи з цим клоуном, складаючи кільця і ​​інші деталі в потрібній послідовності, малюки вирішують нескладні логічні завдання для дітей. Виходячи з діаметра підстави, вони повинні підбирати нижнє кільце відповідного розміру і продовжувати далі в міру зменшення розміру кілець. Можливі й інші варіанти гри з пірамідкою - їх можуть придумувати як самі дітки, так і дорослі. Головне - щоб малюкові було цікаво і весело.

Купити пірамідку можна як хлопчикові, так і дівчинці - в будь-якому випадку це буде чудовий подарунок для будь-якого малюка.

Ігри з пірамідкою Клоун розвивають у дитини дрібну моторику рук, логічне мислення, координацію рухів, знайомлять з поняттями розміру, кольору, форми, вчать зіставляти більше-менше.

Деталі іграшки виготовлені з натуральної деревини новозеландської сосни, вирощеної в екологічно чистій місцевості. Яскраве забарвлення забезпечують абсолютно безпечні для здоров'я малюків фарби на водній основі.

Пірамідка Клоун, Світ дерев'яних іграшок

Рекомендований вік: від 3 років
Матеріал: дерево
Розмір упаковки: 10 x 7 x 19 см
Комплектація: 7 елементів пірамідки
Артикул: 816

Дитина

Вік
3-5 літ:5-7 літ
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Мир деревянных игрушек

Мир деревянных игрушек

МДІ (Мир дерев'яних іграшок, Іграшки з Дерева) - компанія, що спеціалізується на виробництві розвиваючих іграшок з екологічно чистих матеріалів. В її асортименті величезний вибір чудових дерев'яних посібників для раннього розвитку: пір... Детальніше...
Рекомендуемо переглянути
Книжка-віконця Кольори, Кристал Бук
Вік: 2-3 рок:3-5 літ
69 грн
На добраніч, Віват
Вік: 1-2 рок:2-3 рок:3-5 літ
11 грн
Діно Спорт, настільна гра, Bombatgame
Вік: 3-5 літ:5-7 літ
375 грн
Вжик вжик, липучки Времена года, Vladi Toys
Вік: 2-3 рок:3-5 літ
104 грн
Вжик вжик, липучки будиночки, Vladi Toys
Вік: 2-3 рок:3-5 літ
90 грн