Гвинтівка 8-зарядна (3095/0 Gonher)

Модель:
1024317
Артикул:
3095/0
Виробники
Разные
Наявність:
Немає в наявності
696 грн
Вік
5-7 літ:7-12 літ
Всі характеристики
Гвинтівка 8-зарядна (3095/0 Gonher)- іграшкова зброя, модель одноствольної мисливської рушниці, управління та утримання якого здійснюється двома руками з упором прикладу в плече.
Дизайн гвинтівки максимально відповідає справжньому зброї. Особливо гармонійно виглядає гравірування в мисливському стилі на металевій рамі рушниці.
Іграшкова зброя стріляє пістонами, що викликає особливе захоплення у хлопчаків. Та й дорослі, мабуть, не залишаться байдужі! Пістони - це такі міні заряди з порохової сумішшю. При попаданні ударного механізму револьвера по заряду порох запалюється і лунає бавовна. Звучить страхітливо, але насправді це абсолютно безпечно. Нагадує вибух хлопавки - ефект такий же. Голосно, шумно і весело! Пістони використовуються кругові 8-зарядні (рекомендовано використовувати пістони Gonher™). Увага! Пістонів в комплекті немає. Пістони для гвинтівки Gonher можна придбати окремо в інтернет-магазині Будинок гри. Пістони заряджаються в барабан, який при необхідності перезарядження відкидається вліво. Після кожного пострілу автоматично обертається барабан, зводиться курок і зброя готова до наступного пострілу.
Gonher™ була заснована в 1958 році в Іспанії двома братами Антоніо і Карлос Гонсалес. Спеціалізація - виробництво іграшкової зброї. Це дуже якісні і безпечні іграшки, які так схожі на справжню зброю! Традиційно зброю Gonher™ виготовлено з металу (цілісний металевий корпус) і дерева або високоякісного пластику (приклад). Вся продукція Gonher™ відповідає найсуворішим стандартам якості. Особлива увага приділяється безпеці і надійності зброї. Завдяки чому, зброю Gonher™ отримало визнання у всьому світі. В асортименті поліцейські пістолети, ковбойські револьвери, гвинтівки, піратські пістолі, подарункові набори і т. д.
Комплектація: гвинтівка на блістері, інструкція
Вік: від 6 років
Матеріал: пластик, метал
Розмір зброї: 68х12 см
Вага: 0,35 кг
Виробник: Gonher™ (Іспанія)

Дитина

Вік
5-7 літ:7-12 літ
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Разные

У цьому розділі ми зібрали якісні іграшки, які пройшли повний комплекс сертифікації та випробувань, які з різних причин не виділені в окрему групу.У нашому магазині іграшок в цьому розділі ви знайдете: шнурівки, дошки для малювання крейдою і фломасте... Детальніше...
Схожі пропозиції
Рекомендуемо переглянути
Бластер X2 Mauler 1000 (46005 Xploderz)
Вік: 5-7 літ:7-12 літ:12 років+
869 грн