Великий подарунок для творчості 7в1 3+ (9001-01 РанокCreative)

Модель:
1006492
Артикул:
9001-01
Виробники
Ранок (Украина)
Наявність:
Немає в наявності
299 грн
Вік
3-5 літ:5-7 літ:7-12 літ
Всі характеристики

Дитячі уявлення про те, яким повинен бути справжній свято, не завжди збігаються з думкою дорослих. Казкова атмосфера і маленькі чарівні сюрпризи набагато важливіше для дитини, чим багате застілля з купою дорогих делікатесів. Тому всі діти так люблять прикрашати ялинки, вішати гірлянди і повітряні кулі. Яскравий саморобний плакат-вітання для малюка важливіше будь ексклюзивної фабричної листівки.
Зробити день народження Вашої дитини дійсно для нього святковим допоможе Вам Великий подарунок для творчості, веселощі і розваги (6 до 1) від ТМ RANOK-CREATIVE. Це як раз той випадок, коли подарунок краще зробити заздалегідь, вибравши вільний вечір, щоб разом з малюком підготуватися до свята.
Дуже важливо, що прикрашати свою квартиру дитина буде своїми руками. Щоб зробити святкову гірлянду йому потрібно, звичайно, допомога всієї сім'ї (тато буде надувати кульки, мама – прив'язувати серпантин), зате вона надовго залишиться головною визначною пам'яткою його кімнати.
Здивують і порадують маленького фантазера диво-кульки - з них можна зробити дуже забавні саморобки: веселу бабку, лебедя і навіть лева!
Діти дуже люблять грати з піском. А якщо додати терпіння, посидючості і чарівних блискіток, кольоровий пісок і папір перетвориться в яскраву і незвичайну вітальну листівку.
Для гостей та бабусь-дідусів дитина може зробити своїми руками пам'ятні сувеніри – забавні фігурки тварин з гіпсу на магнітах.
Друзям на святі треба придумати цікаві розваги. Наприклад, можна пограти в пазли «Частина і ціле» (пазли обожнюють збирати всі малюки, а ця гра хороша ще й для розвитку мислення дитини: треба зібрати 18 логічних пар «Чий хвіст?» «Чиї лапки?» «Від чого частина?» і так далі).
Не забудьте сфотографуватися із гостями на пам'ять і поставити фото в чудову рамочку, яку малюк сам прикрасить черепашками і блискітками.
З набором «Великий подарунок» дитина зможе створити собі свято своїми руками, спробувати свої сили в різних видах творчої діяльності і підібрати собі хобі до душі.

До складу набору Великий подарунок для творчості 6 1 3+ (9001-01 Ранок Creative) входять:

  • комплект для створення картини з піску (клейка основа, кольоровий пісок (8 кольорів), блискітки)
  • диво-кульки (спеціальні різнокольорові кульки, насос для надування кульок, маркер)
  • комплект для декорування фоторамки (фоторамка, підставка, клей, черепашки, блискітки)
  • комплект для створення фігурок-магнітів з гіпсу (формочки, гіпс, магнітна стрічка, акрилові фарби (6 кольорів), пензлик)
  • комплект для виготовлення святкової гірлянди (серпантин, різнокольорові кульки, прапорці)
  • гра «Частина і ціле» (18 пар пазлів)
  • інструкція-керівництво

Рекомендовано: дітям 3-8 років
Упаковка: картон
Розмір упаковки: 44 х 30 х 6 см
Вага: 1,392 кг
Виробник: RANOK-CREATIVE (Україна)

Дитина

Вік
3-5 літ:5-7 літ:7-12 літ
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Ранок (Украина)

Ранок (Украина)

              Ранок ™ (Україна) - компанія, яка виробляє широкий асортимент друкованої продукції і творчих розвиваючих наборів для дітей.Продукція ТМ Ранок відрізняється висок... Детальніше...
Схожі пропозиції
Рекомендуемо переглянути
Браслет Качечка (9989074 Bino)
Вік: 3-5 літ:5-7 літ
14 грн
Хіт
Игровой набор Времена года и часы (R36479 Liscianigiochi)
Хіт
Домино Чаплыгина (Умница)
Домино Чаплыгина (Умница)
Вік: 3-5 літ:5-7 літ
1507 грн
Заморочка Авто пазл (1007)
Вік: 3-5 літ:5-7 літ:7-12 літ:12 років+
56 грн
Хіт
Заморочка Башня (1011)
Заморочка Башня (1011)
Вік: 3-5 літ:5-7 літ:7-12 літ:12 років+
56 грн