Набір натураліста Комплект 5 в 1 Edu-Toys

Модель:
911636
Артикул:
BL033
Виробники
Edu Toys
Наявність:
Немає в наявності
792 грн
Вік
6+
Стать
Для дівчаток, для хлопчиків
Матеріал
пластик
Рекомендовано
дитячим садочкам, центрам розвитку, школам
Всі характеристики
Набір натураліста Комплект 5 в 1 містить контейнер-перенесення і баночку для комах, лупу, пінцет, сачок. З цими інструментами легко зловити метелика, жука і розглянути їх ближче через збільшувальне скло. Відмінний розвиваючий набір для юних ентомологів і любителів природи від 6 років. З таким комплектом користь від прогулянки зростає: свіже повітря, фізична активність і нові знання! Діти розвивають мислення, допитливість, спостережливість, уважність, повага до природи, зміцнюють емоційне благополуччя. Дитячий набір для досліджень незамінний на прогулянці з рідними, друзями, на позакласних уроках в пізнавальних цілях. Допомагає вивчати на практиці природознавство і біологію. Підходить для занять за методикою Реджіо. Лупа дозволяє розглядати жучків. Пінцетом можна збирати рослини, камінчики, черв'ячків. Сачком зручно ловити літаючих комах. Контейнер з практичною широкої ручкою і бічний дверцятами. У нього можна наловити комах і принести додому або в клас при необхідності. А після вивчення повернути назад на природу. Батьки і вихователі теж оцінять набір із серії Nature Science- з ним у дітей не буде часу вередувати або питати без кінця. Адже стільки всього треба встигнути відшукати! Сюжетно-рольові ігри в дослідників і вчених допомагають дітям спілкуватися і знаходити спільну мову. Вони самі стануть шукати відповіді на свої питання, а з таким підходом нове засвоюється набагато краще. Всі предмети набору для досліджень зроблені з міцного пластику і відповідають стандартам безпеки і якості дитячих іграшок. У комплекті: контейнер-переноска і баночка для комах, лупа, пінцет, сачок.
Ми швидко доставимо замовлення по Києву і всій країні. Якщо у вас з'явилися питання - наші консультанти оперативно вам дадуть відповідь.


Розмір коробки: 24 x 18 x 16 см
Бренд : Edu Toys
Країна виробника: Китай

Дитина

Вік
6+
Стать
Для дівчаток, для хлопчиків
Вікова група
Дошкільний вік; Молодша школа
Іграшка розвиває
Уважність:Мислення:Емоційне благополуччя:Допитливість:Спостережливість

Характеристики

Матеріал
пластик
Рекомендовано
дитячим садочкам, центрам розвитку, школам
Серія
Nature Science
Тематика
Природознавство
Колір
різнокольоровий

Комплект

Інструкція
є
Мова інструкції
англійська
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Edu Toys

Прилади для початкового дослідника - це іграшки від Edu Toys. В асортименті товарів можна знайти як просте обладнання для початківця, так і дещо серйозніше - для тих, хто давно в темі. Вироби торгової марки, як правило схожі на даний обладнання. І... Детальніше...
Рекомендуемо переглянути
Комплект с игрушкой Доброта (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1419 грн
Хіт
Уникуб (0-002 Вундеркинд)
Уникуб (0-002 Вундеркинд)
Вік: 3-5 літ:5-7 літ
234 грн
Комплект с игрушкой Лидер (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1242 грн
Буквар Читайка (Федієнко Школа )
Вік: 3-5 літ:5-7 літ
101 грн
Мои первые шедевры Братцы-ежики (Умница)
Вік: 5-7 літ:7-12 літ
344 грн