Набір для навчання дітей програмуванню 4M

Модель:
911590
Артикул:
00-06801
Виробники
4M
Інструкція:
українська електронна
Наявність:
Немає в наявності
1770 грн
Вік
3+
Вікова група
дошкільний вік
Матеріал
пластик, метал, картон
Методики навчання
STEAM
Всі характеристики
Набір для навчання 4M Програмування серії Code-A-Maze стане першим уроком для дитини в цій сфері. Дізнайтеся, як весело і просто програмувати насправді!
З цим набором ви легко зробите перші кроки в фантастичний світ програмування та робототехніки, використовуючи спеціально розроблені карти кодів і маршрутів для створення програми, яка рухає роботом.
Пожвавити робота і відправити його в подорож-просто як раз-два-три! Раз: викладаємо шлях з карт маршрутів в потрібній послідовності. Два: скануємо відповідні карти кодів по порядку. Три: спостерігаємо, як робот робить все задані нами кроки. Аплодуємо собі і роботу: тільки що ви написали і відпрацювали свою першу комп'ютерну програму!
У 2019 році цей розвиваючий набір отримав срібну нагороду на Smart Design в Гонконзі і був відзначений вибором журі. Також комплект для розвитку виграв в номінації «Розумна дитина» на Tilliwig Toy & Media.
Такий набір підходить дітям від 3 років для занять вдома, в дошкільних закладах, центрах розвитку, в тому числі за методикою STEM (практичний підхід в освіті для доступного освоєння наук).
Комплект може зацікавити дитину вивченням технологій та наук, познайомить з робототехнікою і програмуванням. Допоможе розвинути інтелект, просторове і логічне мислення, вміння формулювати і вирішувати завдання, дасть розуміння, що таке програма і алгоритм, як влаштовані комп'ютери.
У наборі для навчання Програмування є все необхідне для захоплюючої і корисної гри: головна панель, 4 кольорові карти-дороги, 2 порожні карти-дороги, 30 карт маршрутів, 30 карт кодів, 2 фігурки роботів, 6 дорожніх знаків (тунелі, конуси, прапорці ), 1 підставка для карток, 1 мішечок для деталей, кольорова інструкція на 16 сторінок.
Для вашої зручності - купити ви можете в один клік на цій сторінці, а ми акуратно і швидко доставимо це замовлення в Київ та інші міста України.


Вага: 1 кг.
Розмір коробки: 31 x 32 x 8 см
Бренд : 4M
Країна виробника: Китай

Дитина

Вік
3+
Вікова група
дошкільний вік
Іграшка розвиває
Уважність:Уяву та фантазію:Винахідливість:Інтелект:Логічне мислення:Мислення:Емоційне благополуччя:Навички програмування:Допитливість:Спостережливість

Характеристики

Матеріал
пластик, метал, картон
Методики навчання
STEAM
Рекомендовано
дитячим садочкам, центрам розвитку, школам
Серія
Code-A-Maze
Тематика
програмування
Колір
різнокольоровий

Комплект

Батарейки входять в комплект
немає
Інструкція
є:українська електронна
Інструкція з зображеннями
да
Кількість батарейок
3
Тип батарейок
AA
Мова інструкції
англійська
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
4M

4M

              4M спеціалізується на виробництві ігор та творчих наборів для допитливих дітей. Команда 4M розробляє захоплюючі ігрові набори, які втілюють в реальність найзапов... Детальніше...
Рекомендуемо переглянути
Комплект с игрушкой Доброта (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1419 грн
Хіт
Уникуб (0-002 Вундеркинд)
Уникуб (0-002 Вундеркинд)
Вік: 3-5 літ:5-7 літ
234 грн
Комплект с игрушкой Лидер (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1242 грн
Буквар Читайка (Федієнко Школа )
Вік: 3-5 літ:5-7 літ
101 грн