Набір для конструювання 4M Прилади оповіщення

Модель:
911586
Артикул:
00-06804
Виробники
4M
Інструкція:
українська електронна
Наявність:
Немає в наявності
690 грн
Вік
5+
Вікова група
дошкільний вік
Матеріал
пластик, метал
Кіл-ть моделей для складання
30
Всі характеристики
Набір для дослідження 4M Прилади оповіщення із серії Logiblocs заснований на датчиках світла і торкання, з якими можна грати в пошуки скарбів і створювати різні види сигналізації.
Усередині комплекту 7 з'єднують між собою блоків, включаючи блок живлення, кнопку, датчик світла, схему, логічний вентиль «НЕ», червоний світлодіод, зумер електронний і детальний буклет з інструкціями.
Що можна зробити з цього? Більше 30 проектів і програм, таких як охоронна сигналізація, детектор дощу, апарат Морзе і багато інших. З цим набором для досліджень можна дізнатися багато нового з фізики. Дайте волю своїй уяві, проявіть таланти в галузі електроніки.
Всі блоки набору працюють в поєднанні один з одним. Об'єднайте цей комплект з іншими з серії Logiblocs, щоб розширити межі своїх експериментів.
Комплект 4M Прилади оповіщення відмінно підходить для занять в навчальних закладах, центрах розвитку, в тому числі за методикою STEAM.
Набори з серії Logiblocs допомагають зрозуміти область автоматики і електронних систем навколо нас. Від світлофорів до космічних станцій, від автомобілів до комп'ютерів-все в сучасному світі високих технологій управляється так само, як в Logiblocs.
Кожен пластиковий модуль з електронікою всередині має свою окрему функцію, і всі вони можуть працювати разом. Поєднуючи модулі в різних комбінаціях, діти будуть з інтересом створювати корисні системи управління і гаджети. Наприклад, можна обладнати кімнату дверний сигналізацією або автоматично записувати і відтворювати повідомлення.
Комплекти для розвитку Logiblocs мають успіх в сфері освіти і використовуються в більш ніж 4000 школах у Великобританії, а також у всіх країнах, де є навчальні програми по електроніці.
Діти краще розуміють електроніку з цими наборами і, пройшовши покрокові інструкції, бачать результати у вигляді готових діючих механізмів.
Logiblocs- це «кібер-блоки майбутнього», захоплюючі електронні модулі, які допомагають зрозуміти світ IT у веселій і легкій формі.
Для вашої зручності - купити ви можете в один клік на цій сторінці, а ми акуратно і швидко доставимо це замовлення в Київ та інші міста України.


Розмір коробки: 27 x 21 x 5 см
Бренд : 4M
Країна виробника: Китай

Дитина

Вік
5+
Вікова група
дошкільний вік
Іграшка розвиває
Уважність:Уяву та фантазію:Винахідливість:Інтелект:Логічне мислення:Мислення:Емоційне благополуччя:Навички конструювання:Допитливість:Слухові навички

Характеристики

Матеріал
пластик, метал
Кіл-ть моделей для складання
30
Методики навчання
STEAM
Рекомендовано
дитячим садочкам, центрам розвитку, школам
Серія
Logiblocs
Тематика
фізика
Колір
різнокольоровий

Комплект

Батарейки входять в комплект
немає
Інструкція
є:українська електронна
Інструкція з зображеннями
да
Кількість батарейок
3
Тип батарейок
AAA
Мова інструкції
англійська
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
4M

4M

              4M спеціалізується на виробництві ігор та творчих наборів для допитливих дітей. Команда 4M розробляє захоплюючі ігрові набори, які втілюють в реальність найзапов... Детальніше...
Рекомендуемо переглянути
Набір для конструювання 4M Розумні схеми
Вік: 5+ Вікова група: дошкільний вік Матеріал: пластик, метал Кіл-ть моделей для складання: 10
366 грн
Комплект с игрушкой Доброта (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1419 грн
Хіт
Уникуб (0-002 Вундеркинд)
Уникуб (0-002 Вундеркинд)
Вік: 3-5 літ:5-7 літ
234 грн
Комплект с игрушкой Лидер (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1242 грн
Буквар Читайка (Федієнко Школа )
Вік: 3-5 літ:5-7 літ
101 грн