Набір для творчості Sequin Art STARDUST Метелики SA1012

Модель:
911125
Артикул:
SA1012
Виробники
Sequin Art
Наявність:
Немає в наявності
540 грн
Вік
8+
Всі характеристики
Картина з кольорового блискучого піску і паєток ""Метелик"" від виробника Sequin Art. Щоб зробити таку картину необхідно пофарбувати рамку, потім розпорошити різнокольорову пудру на cамоклеючу поверхню заготовки, а далі прикріпити за допомогою спеціальних кнопок невеликі паєтки в зазначені місця. В результаті кропіткої роботи при дотриманні всіх рекомендацій інструкції вийде захоплюючий метелик, візерункові крила якої будуть мерехтіти, зачаровуючи переливами барвистих блискіток. Розмір картині 26х26 см.
Про набір/

Усі необхідні матеріали та інструменти є в комплекті, не потрібно нічого додаткового. Зокрема, в наборі знайдете: інструкцію, блискітки-паєтки різних кольорів, блискучий пісок у маленьких баночках, фарба, пензлик, трафарет з клейкою основою, металеві шпильки, пінопластова основа. Під час створення картини ви навчитесь використовувати декілька технік:

  • декорування блискучим піском
  • декорування паєтками
  • розфарбовування фарбою

Розмір картини 26 х 26 см.

Створити дивовижне зображення зовсім не складно, головне робити все поступово. Поверхня картини вкрита захисним шаром, що розділений на сегменти. По черзі знімайте сегменти паперу, під якою знаходиться клейка основа. Знявши один – насипте трохи «зоряного пилу» на клейку поверхню, зайвий пісок приберіть пензликом. Після цього приступайте до наступного сегменту. "Розфарбувавши" кожен сегмент - приступайте до закріплення паєток. За допомогою шпильок прикріпіть паєтки через зображення до пінопластової основи. Процес творчості дуже захопливий і корисний водночас: він заспокоює, покращує дрібну моторику, розвиває образне мислення.

Набори Sequin Art - безмежні можливості для творчості/

Sequin Art пропонує набори на найрізноманітнішу тематику: з яскравими паєтками-блискітками, камінцями-діамантами, набори для малювання, сети з кнопками-ґудзиками, набори для створення гравюри і навіть набори для виготовлення свічок. Завдяки наборам для творчості ігровий процес перетворюється на справжнє мистецтво. З допомогою наборів Sequin Art діти зможуть власноруч створити справжній шедевр: аплікацію з блискіток, алмазну вишивку і навіть гравюру. Набори особливі тим, що містять усе необхідне для створення неповторного шедевру і не потребують додаткових матеріалів чи інструментів. А правильність виконання дій забезпечить детальна інструкція із вказівками.
Повний список параметрів
Вид - Набір для творчості;
Тип - Картинка з блискітками;
Категорія розвитку - дрібна моторика, творчий розвиток, посидючість, уважність;
Вік - 8+;
Стать дитини - дівчинка;
Комплектація - інструкція, трафарет, шпильки, блискітки, основа, пензлик, блискучий пісок, фарба;
Упаковка - картонна;
Габарити - 25 x 34 см;
Колір - різнокольоровий/мікс;
Ширина - 380 мм;
Висота - 40 мм;
Довжина - 280 мм;
Вага - 0.40 кг;
Об'єм - 0.0043 м3
Країна виробництва - Великобританія

Дитина

Вік
8+
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендуемо переглянути
Хіт
Набір шпигуна Ручний металошукач Edu-Toys
Набір шпигуна Ручний металошукач Edu-Toys
Вік: 8+ Стать: Для хлопчиків Матеріал: пластик Серія: Spy Tech
696 грн
Набір Баубокс (BauBox)
295 грн
Глобус 210 мм Антик, Пластиковий, укр. (Інститут ПТ)
Вік: 5-7 літ:7-12 літ:12 років+
202 грн
Мои первые шедевры Братцы-ежики (Умница)
Вік: 5-7 літ:7-12 літ
344 грн