Набір для творчості Sequin Art PICTURE ART Троянда SA1419

Модель:
911097
Артикул:
SA1419
Виробники
Sequin Art
Наявність:
Немає в наявності
492 грн
Вік
8+
Всі характеристики
Дивовижний набір для створення сяючої картини від Sequin Art з художнім написом "ROSE" (30 х 15 см). На спеціальну основу дитині потрібно прикріпити кольоровий шаблон. Наступний крок - зняти захисну плівку і за допомогою шпильки прикріплювати до клейкої поверхні різнокольорові блискучі стрази. Їх колір повинен відповідати кольору вибраної комірки. Набір містить безліч різнокольорових деталей-паєток, прямокутну форму з пінополістиролу, рожевий трафарет з контурами, шпильки і органайзер для паєток. Набір - чудовий подарунок як для дітей, так і для дорослих. Рекомендований вік: від 8 років.
Про набір/

Усі необхідні матеріали та інструменти є в комплекті, не потрібно нічого додаткового. Зокрема, в наборі знайдете: інструкцію, блискітки-паєтки різних кольорів, шпильки, прямокутну основу з пінополістиролу, трафарет із контуром та органайзер для паєток. Розмір картини 30 х 15 см.

Створити дивовижне зображення зовісм не складно. За допомогою шпильок прикріпіть паєтки до зображення-трафарета і пінопластової форми. В інструкції є кольорове зображення із прикладом оформлення картини.

Процес творчості дуже захопливий і корисний водночас: він заспокоює, покращує дрібну моторику, розвиває образне мислення.

Комплектація /

Комплектація: основа 30х15 см, кольорове зображення, кольорові блискітки, шпильки, пластиковий контейнер, повна інструкція.

Набори Sequin Art - безмежні можливості для творчості/

Sequin Art пропонує набори на найрізноманітнішу тематику: з яскравими паєтками-блискітками, камінцями-діамантами, набори для малювання, сети з кнопками-ґудзиками, набори для створення гравюри і навіть набори для виготовлення свічок. Завдяки наборам для творчості ігровий процес перетворюється на справжнє мистецтво. З допомогою наборів Sequin Art діти зможуть власноруч створити справжній шедевр: аплікацію з блискіток, алмазну вишивку і навіть гравюру. Набори особливі тим, що містять усе необхідне для створення неповторного шедевру і не потребують додаткових матеріалів чи інструментів. А правильність виконання дій забезпечить детальна інструкція із вказівками.
Повний список параметрів
Вид - Набір для творчості;
Тип - Картинка з блискітками;
Категорія розвитку - дрібна моторика, творчий розвиток, логіка;
Вік - 8+;
Стать дитини - хлопчик, дівчинка;
Комплектація - інструкція, шпильки, блискітки, кольорове зображення, основа, контейнер;
Габарити - 15x29 см;
Ширина - 210 мм;
Висота - 40 мм;
Довжина - 310 мм;
Вага - 0.25 кг;
Об'єм - 0.0026 м3
Країна виробництва - Великобританія

Дитина

Вік
8+
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Обираємо подарунки до Дня усіх закоханих
Обираємо подарунки до Дня усіх закоханих
Напередодні Дня святого Валентина ми підготували для вас добірку тематичних подарунків. У кожного з нас свої вподобання: м’які іграшки, на..
Рекомендуемо переглянути
Хіт
Набір шпигуна Ручний металошукач Edu-Toys
Набір шпигуна Ручний металошукач Edu-Toys
Вік: 8+ Стать: Для хлопчиків Матеріал: пластик Серія: Spy Tech
696 грн
Набір Баубокс (BauBox)
295 грн
Глобус 210 мм Антик, Пластиковий, укр. (Інститут ПТ)
Вік: 5-7 літ:7-12 літ:12 років+
202 грн
Мои первые шедевры Братцы-ежики (Умница)
Вік: 5-7 літ:7-12 літ
344 грн