Набір для творчості Sequin Art MY NAME Puppy SA1205

Модель:
911087
Артикул:
SA1205
Виробники
Sequin Art
Наявність:
Немає в наявності
576 грн
Вік
6+
Гарантія
14 Днів
Всі характеристики
Дружелюбний та сяючий песик, що прикрасить вашу кімнату або стане яскравим елементом на вхідних дверях. Він буде оберігати свого господаря та привертати увагу усіх гостей. «MY NAME Puppy» - різноманіття паєток-блискіток, які сяють різними барвами. За допомогою шпильок, використовуючи техніку аплікації, на основі з пінопласту можна створити милого песика, та навіть написати власне ім’я. Готова картина буде чудовим та оригінальним доповненням будь-якого інтер'єру. Усі необхідні матеріали та інструменти є в комплекті, тож не потрібно нічого додаткового. Особливість набору у яскравих деталізованих елементах високої якості. Рекомендований вік : 6+
Про набір/

Перевагою наборів для творчості від Sequin Art є те, що усі необхідні матеріали та інструменти йдуть у комплекті, тож не потрібно нічого додаткового. Зокрема, в наборі ви знайдете: блискітки-паєтки різних кольорів, шпильки, форму-основу з пінопласту та  інструкцію. Створити зображення милого песика доволі просто. Для цього потрібно прикріпити паєтку до готової форми за допомогою шпильок, використовуючи техніку аплікації. Процес створення фігурки доволі простий, але дуже захоплюючий. Ви можете розділити його із друзями або рідними, отримавши купу позитивних емоцій.

Набори Sequin Art - безмежні можливості для творчості/

Sequin Art пропонує набори на найрізноманітнішу тематику: з яскравими паєтками-блискітками, камінцями-діамантами, набори для малювання, сети з кнопками-ґудзиками, набори для створення гравюри і навіть набори для виготовлення свічок. Завдяки наборам для творчості ігровий процес перетворюється на справжнє мистецтво. З допомогою наборів Sequin Art діти зможуть власноруч створити справжній шедевр: аплікацію з блискіток, неймовірну картину чи навіть гравюру. Набори особливі тим, що містять усе необхідне для створення неповторного шедевру і не потребують додаткових матеріалів чи інструментів. А правильність виконання дій забезпечить детальна інструкція із вказівками. Окрім того, набор чудово розвиває дрібну моторику рук, посидючість та увагу.
Повний список параметрів
Вид - Набір для творчості;
Тип - Картинка з блискітками;
Категорія розвитку - дрібна моторика, творчий розвиток, посидючість;
Вік - 6+;
Стать дитини - дівчинка;
Комплектація - інструкція, шпильки, блискітки, основа;
Упаковка - картонна;
Габарити - 25x25 см;
Колір - різнокольоровий/мікс;
Гарантія - 14 днів;
Ширина - 40 мм;
Висота - 280 мм;
Довжина - 370 мм;
Вага - 0.38 кг;
Об'єм - 0.0041 м3
Країна виробництва - Великобританія

Дитина

Вік
6+

Характеристики

Гарантія
14 Днів
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендуемо переглянути
Набір для конструювання 4M Розумні схеми
Вік: 5+ Вікова група: дошкільний вік Матеріал: пластик, метал Кіл-ть моделей для складання: 10
366 грн
Комплект с игрушкой Доброта (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1419 грн
Хіт
Уникуб (0-002 Вундеркинд)
Уникуб (0-002 Вундеркинд)
Вік: 3-5 літ:5-7 літ
234 грн
Комплект с игрушкой Лидер (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1242 грн
Буквар Читайка (Федієнко Школа )
Вік: 3-5 літ:5-7 літ
101 грн