Набір для творчості Sequin Art GORJUSS Бедрик SA1614

Модель:
911080
Артикул:
SA1614
Виробники
Sequin Art
Наявність:
Немає в наявності
546 грн
Вік
8+
Всі характеристики
Тендітна дівчинка у малиновій сукні – героїня оригінальної та блискучої картини із паєток серії Gorjuss від виробника Sequin Art. Цей набір для творчості – ідеальний подарунок для дівчат на День народження. У набір входить усе необхідне, не потрібно нічого купляти додатково. До основи із пінопласту, згідно зі схемою, прикріплюються кольорові паєтки за допомогою маленьких шпильок. У висновку – ви отримаєте красиву, стильну, блискучу картину! У наборі: пінопластова основа 25х34 см, кольорова база із візерунком, упаковки з паєтками різних кольорів, шпильки та інструкція. «Вишивання» паєтками – цікавий та захопливий процес, який вимагає уважності, посидючості та охайності. Рекомендований вік: 8+
Колекція Gorjuss/

Колекція наборів для творчості Gorjuss відрізняється тим, що головна героїня картин з паєтками – відома лялька Lady Bird, створена британськими фахівцями з дизайнерського дому Gorjuss Santoro, а також - психологами. Особливість персонажа в тому, що у ляльки відсутні емоції – радість або печаль – їх має вигадати дитина. Про набір/

В наборі: інструкція, блискітки-паєтки різних кольорів, металеві шпильки, основа з пінополістиролу, трафарет із малюнками.

Розмір кожної картини 25х34 см.

Створити дивовижне зображення дуже легко. За допомогою шпильок прикріпіть паєтки до пінопластової форми через зображення-трафарет.

Процес творчості дуже захопливий і корисний водночас: він заспокоює, покращує дрібну моторику, розвиває образне мислення.

Набори Sequin Art - безмежні можливості для творчості/

Sequin Art пропонує набори на найрізноманітнішу тематику: з яскравими паєтками-блискітками, камінцями-діамантами, набори для малювання, сети з кнопками-ґудзиками, набори для створення гравюри і навіть набори для виготовлення свічок. Завдяки наборам для творчості ігровий процес перетворюється на справжнє мистецтво. З допомогою наборів Sequin Art діти зможуть власноруч створити справжній шедевр: аплікацію з блискіток, алмазну вишивку і навіть гравюру. Набори особливі тим, що містять усе необхідне для створення неповторного шедевру і не потребують додаткових матеріалів чи інструментів. А правильність виконання дій забезпечить детальна інструкція із вказівками.
Повний список параметрів
Вид - Набір для творчості;
Тип - Картинка з блискітками;
Категорія розвитку - дрібна моторика, творчий розвиток, посидючість, уважність;
Вік - 8+;
Стать дитини - дівчинка;
Комплектація - інструкція, шпильки, блискітки, основа /в рамке;
Упаковка - картонна;
Габарити - 25x34 см;
Колір - різнокольоровий/мікс;
Ширина - 40 мм;
Висота - 280 мм;
Довжина - 380 мм;
Вага - 0.40 кг;
Об'єм - 0.0043 м3
Країна виробництва - Великобританія

Дитина

Вік
8+
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендуемо переглянути
Хіт
Набір шпигуна Ручний металошукач Edu-Toys
Набір шпигуна Ручний металошукач Edu-Toys
Вік: 8+ Стать: Для хлопчиків Матеріал: пластик Серія: Spy Tech
696 грн
Набір Баубокс (BauBox)
295 грн
Глобус 210 мм Антик, Пластиковий, укр. (Інститут ПТ)
Вік: 5-7 літ:7-12 літ:12 років+
202 грн
Мои первые шедевры Братцы-ежики (Умница)
Вік: 5-7 літ:7-12 літ
344 грн