Набір для творчості Sequin Art 3D Великий Лілі Мопс SA-1702

Модель:
911040
Артикул:
SA-1702
Виробники
Sequin Art
Наявність:
Немає в наявності
534 грн
Вік
8+
Гарантія
14 Днів
Всі характеристики
Створіть 3D фігурку милого песика своїми руками, за допомогою цікавого набору для творчості від Sequin Art. Готовий виріб буде тішити око та радувати душу. Окрім того, яскравим блискучим песиком можна гратися, або ж подарувати рідним як сувенір. Процес створення фігурки доволі простий, але дуже цікавий. Усі необхідні матеріали та інструменти є в комплекті, тож не потрібно нічого додаткового. Особливість набору у яскравих деталізованих елементах високої якості. Зокрема, в наборі: блискітки-паєтки різних кольорів, шпильки, об’ємна форма з пінопласту, інструкція. Рекомендований вік : 8+
Про набір/

Перевагою наборів для творчості від Sequin Art є те, що усі необхідні матеріали та інструменти йдуть у комплекті, тож не потрібно нічого додаткового. Зокрема, в наборі ви знайдете: блискітки-паєтки різних кольорів, шпильки, форму-основу з пінопласту та інструкцію. Створити тривимірну фігурку собачки дуже легко. Для цього потрібно прикріпити паєтку до готової форми за допомогою шпильок. Процес створення фігурки доволі простий, але дуже захоплюючий. Ви можете розділити його із друзями або рідними, отримавши купу позитивних емоцій.

Набори Sequin Art - безмежні можливості для творчості/

Sequin Art пропонує набори на найрізноманітнішу тематику: з яскравими паєтками-блискітками, камінцями-діамантами, набори для малювання, сети з кнопками-ґудзиками, набори для створення гравюри і навіть набори для виготовлення свічок. Завдяки наборам для творчості ігровий процес перетворюється на справжнє мистецтво. З допомогою наборів Sequin Art діти зможуть власноруч створити справжній шедевр: аплікацію з блискіток, неймовірну картину чи навіть гравюру. Набори особливі тим, що містять усе необхідне для створення неповторного шедевру і не потребують додаткових матеріалів чи інструментів. А правильність виконання дій забезпечить детальна інструкція із вказівками. Окрім того, набор чудово розвиває дрібну моторику рук, посидючість та увагу.
Повний список параметрів
Вид - Набір для творчості;
Тип - 3D модель із блискіток;
Категорія розвитку - дрібна моторика, творчий розвиток, посидючість, уважність;
Вік - 8+;
Стать дитини - хлопчик, дівчинка;
Комплектація - шпильки, блискітки, кольорове зображення, основа;
Упаковка - картонна;
Габарити - 16.5 см(висота);
Гарантія - 14 днів;
Ширина - 130 мм;
Висота - 170 мм;
Довжина - 110 мм;
Вага - 0.20 кг;
Об'єм - 0.0024 м3
Країна виробництва - Великобританія

Дитина

Вік
8+

Характеристики

Гарантія
14 Днів
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендуемо переглянути
Хіт
Набір шпигуна Ручний металошукач Edu-Toys
Набір шпигуна Ручний металошукач Edu-Toys
Вік: 8+ Стать: Для хлопчиків Матеріал: пластик Серія: Spy Tech
696 грн
Набір Баубокс (BauBox)
295 грн
Глобус 210 мм Антик, Пластиковий, укр. (Інститут ПТ)
Вік: 5-7 літ:7-12 літ:12 років+
202 грн
Мои первые шедевры Братцы-ежики (Умница)
Вік: 5-7 літ:7-12 літ
344 грн