Набір для ляльок goki Меблі для бістро 51690G

Модель:
911014
Артикул:
51690G
Виробники
Goki
Наявність:
Немає в наявності
399 грн
Всі характеристики
Набір «Меблі для бістро» від німецького виробника іграшок goki допоможе дітлахам оздобити їх ляльковий будиночок. Іграшкові меблі зроблять гру більш реалістичною, розширять світогляд, познайомлять із предметами побуту. Дівчата зможуть проявити свої дизайнерські здібності, розставляючи: полички, столи та стільці, посуд та інші предмети інтер’єру у відповідні місця. Німецький бренд goki пропонує також різноманітні набори меблів для вітальні, дитячої, кухні, садові меблі тощо. Для дітей від 3-х років.
Лялькові меблі, будиночки та їх жителі/
Німецький бренд goki пропонує дівчатам різноманітні набори лялькових меблів, будиночків та їх жителів. Комплекти відрізняються дизайном, багатим оснащенням, різноманіттям персонажів. Але всіх їх об’єднує радість та захоплення, які вони подарують своїм маленьким власницям.  

Лялькові будиночки мають такі функції:

  1. Навчальна. Дівчинка дізнається, що таке будинок, як він може бути облаштований, познайомиться з елементами меблів та аксесуарами.
  2. Виховна. Лялькові будинки чудово підходять для сюжетно-рольових ігор та казкотерапії. «Жителі» будиночка допоможуть у корекції поведінки дітлахів, позбутись страхів.
  3. Розвиваюча. Гра з дрібними предметами меблів та аксесуарами розвиває дрібну моторику, мовлення, фантазію, творче мислення та комунікабельність.

Про набір/
Набір «Меблі для бістро» складається з 19 елементів, серед яких:

  • полички
  • круглі столи
  • стільці
  • чайник
  • тарілки, мисочки
  • касовий апарат
  • квіти
  • святковий торт
  • лампа

Усі дерев’яні деталі якісно оброблені і безпечні для дитини.


Використання/
Поєднайте набір із ляльками та їхніми будиночками від goki – та створюйте захопливі сюжети. Діти дуже полюбляють, коли їх залучають у процес гри. Запропонуйте їм такі ігри:

  1. «Знайди пару». Необхідно співставляти елементи із набору з предметами у себе вдома. Наприклад, візьміть тарілку та чайник – і відшукайте такі самі у себе вдома. Ляльковий десерт може привести дітлахів до справжнього. Таким чином діти швидше вивчатимуть нові слова і запам’ятають предмети.
  2. «Чарівний капелюх». Візьміть декілька елементів із набору, перерахуйте їх назви вголос і сховайте у капелюх. Попросіть дитину згадати і по черзі назвати ці предмети. Якщо вона правильно назве предмет – він «з’являється» із «магічного» капелюха, а дитина кладе елемент у відповідне місце ігрової зони. Починайте з 2-3 предметів, поступово ускладнюючи гру.
  3. Довільна гра. Простий процес гри з ляльковим будиночком та наборами меблів для нього чудово розвиває дрібну моторику. У процесі будь-якої гри дитина розставляє меблі, «годує» ляльок, «вмиває», «вкладає» спасти - тобто здійснює безліч маніпуляцій руками. 

Користь іграшки/
Ляльковий будинок із меблями та різноманітними  деталями для облаштування подвір’я – це «навчальний посібник» для виховання дівчат дошкільного віку. Дівчата розвиваються і ростуть, вчаться бути охайними, слідкують за порядком та чистотою у своєму будинку, намагаються наслідувати своїх мам і бути такими ж хазяйновитими. Ляльковий будиночок допоможе дівчатам втілити свої фантазії та розвити творчі навички. Існує безліч сюжетів для ігор, тому діти можуть годинами грати із будиночком та ляльками.


Комплектація/
Набір «Меблі для бістро» постачається у фірмовій картонній упаковці, усі елементи обережно загорнуті у папір. Розміри коробки: 18,5х17х9 см. Вироблено у Німеччині.

 
Повний список параметрів
Тип - Меблі для іграшок;
Вид - Меблі для кафе, бістро, готелю;
Стать - дівчинка;
Тема - ігри з ляльками;
Вікова група - 3+;
Упаковка - картонна коробка;
Елементи живлення - відсутні;
Кількість предметів - 19 шт;
Матеріал - дерево;
Колір - натуральний, червоний, синій, жовтий;
Вага - 0.356 кг;
Ширина - 190 мм;
Висота - 90 мм;
Довжина - 170 мм;
Вага - 0.35 кг;
Об'єм - 0.0029 м3
Країна виробництва - Китай

Дитина

Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендуемо переглянути
Комплект с игрушкой Доброта (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1419 грн
Комплект с игрушкой Лидер (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1242 грн
Комплект Книжная разминка. Часть 2 (2014г. 1.5+) (3037 Умница)
Вік: 1-2 года:2-3 года:3-5 літ
1802 грн
Лабиринт с бусинками Жираф (LL128 Lucy and Leo)
Вік: 2-3 года:3-5 літ
205 грн
Карточки-мини Спортивный инвентарь, укр (4235-у Всезнайка)
Вік: 6 міс+:1-2 года:2-3 года:3-5 літ
59 грн