Лялька Same Toy біле плаття в рожеву квіточку 45 см 8010BUt-1

Модель:
910953
Артикул:
8010BUt-1
Виробники
Same Toy
Наявність:
Немає в наявності
342 грн
Вік
3+
Гарантія
1 Місяць
Всі характеристики
Гра з ляльками важлива для когнітивного та емоційного розвитку дитини. Граючись із маленькими ляльками, діти розвивають такі якості, як турбота, відповідальність. Особливо приємно бавитись із лялькою, що має дуже реалістичний вигляд: мила білява дівчинка одягнута у текстильне біле платтячко з квітковим візерунком. Іграшка виготовлена з якісних і, що головне, безпечних матеріалів – пластику і текстилю. Лялька заввишки 45 см. Для дітей від 3 років.
Користь гри з ляльками
Ляльки, що виготовлені реалістично і якісно -  неабияк корисні для загального розвитку дитини як особистості. Такі друзі сприяють соціалізації, покращенню комунікативних навичок. Відтворюючи з ляльковими персонажами сюжетні ігри, вигадані історії, діти розвиватимуть образне, аналітичне мислення, засвоюватимуть причинно-наслідковий зв'язок. Особливість іграшки в тому, що вона приємна на дотик. А вбрання виготовлене з натуральної тканини. Граючись лялькою, діти покращуватимуть дрібну моторику і координацію рухів. 
Колекція ляльок Same Toy
Ляльки завжди були і досі є одними з найбільш улюблених іграшок дівчаток. Тому набори симпатичних ляльок і пупсів Same Toy – актуальні. Виробник пропонує найрізноманітніші варіанти ляльок-дівчаток і ляльок-немовлят. Всі вони виготовлені реалістично, мають дуже симпатичний вигляд, що неабияк подобається дітям. Особливість ляльок – вбрання, яке можна знімати і прати, біляве волосся, яке можна розчісувати і заплітати. Окремі набори містять додаткові аксесуари: змінний одяг, пляшечку, підгузник. Деталі одного набору, наприклад, пляшечку, можна використовувати під час ігор із лялькою з іншого набору. Також можна переодягти одну ляльку в платтячко ляльки з іншого набору і навпаки. Маючи в колекції декілька ляльок, дитина зможе відтворити безліч сюжетів: пограти в «доньки-матері», в «дитячий садок» і т.д.
Повний список параметрів
Тип - Лялька;
Вікова група - від 3-х років;
Елементи живлення - відсутні;
Матеріал - пластик, текстиль;
Колір - білий;
Висота - 45 см;
Гарантія - 1 місяць;
Ширина - 480 мм;
Висота - 120 мм;
Довжина - 230 мм;
Вага - 0.70 кг;
Об'єм - 0.0132 м3
Країна виробництва - Китай
Обзор Same Toy Кукла белое платье в розовый цветочек (45 см)
Саме та іграшка Same Toy. Для дівчаток. Частина III

Особливість бренду Same Toy — безліч серій та лінійок дитячих іграшок для різних вікових категорій і типів гри. Іграшки Same Toy навчають, розвивають, веселять, організовують дозвілля та об’єднують родину через гру.

Творчі та спокійні ігри більше полюб­ляють дівчатка, тому з-поміж сили-силенної іграшок Same Toy їм особливо сподобаються музичні інструменти та чарівний пісок.

Електронне піаніно

Ця інтерактивна іграшка спрямована на розвиток моторики рук та пальців, сенсорики, слуху, творчих здібностей та фантазії. Електронні піаніно працюють у двох режимах: відтворення вбудованих мелодій з бібліотеки музичного інструменту і гра у довільному режимі. Піаніно компактні та не тяжкі, тому їх можна брати із собою на прогулянку чи в садочок.

Це унікальна іграшка, на відчуття схожа на справжній мокрий морський пісок. Відмінність полягає в тому, що цей у рази краще ліпиться, не засихає та взагалі не розпадається.

Такі властивості дозволяють збудувати справжні архітектурні шедеври просто вдома! «Чарівний пісок» є популярною іграшкою для дитячої терапії, адже він заспокоює, розвиває сенсорику та моторику пальчиків і рук. Це саме та іграшка, яка захоплює дітей на довгі години.

Дівчатка люблять бавитися ляльками: доглядати та піклуватися про них. Тому ляльки і пупсики — це № 1 серед іграшок для дівчаток. Пупсик-немовля бренда Same Toy невеликого розміру — довжиною 35 см. У комплект входять комбінезон, пляшечка, підгузок та горщик. Пупсик компактний, його можна брати всюди з собою.

Особливість цієї моделі — в інтерактиві: пупсика можна годувати, садити на горщик та переодягати, а ще купати, оскільки він виконаний з високоякісних полікарбонату та гуми і не зіпсується від води. Користь таких іграшок в тому, що вони вчать відповідальності.