QiYi The Valk 3 cube stickerless | Валк 3

Модель:
910053
Артикул:
126st
Виробники
QiYi MofangGe
Наявність:
Немає в наявності
599 грн
Всі характеристики
Кубик Рубіка Valk 3 cube від QiYi. Модель названа на честь Матса Валка (Mats Valk), відомого спідкубера і множинного рекордсмена найпрестижніших змагань. Саме на цій моделі Матс поставив світовий рекорд в збірці кубика Рубіка 3х3, що становить зараз 4.74 секунди. І саме на цей куб поступово переходять всі топові спідкубери. Постачається в стильній мінімалістичній упаковці. В середині лежить буклет, наліпка і фото рекордсмена. Сміливо рекомендуємо куберам будь-якого стажу.

QiYi Valk 3 cube огляд

Розмір кубика становить 55,5мм, чому в руках він лежить дуже зручно. Це трохи відрізняється від стандартних 56-57мм, але після десятка збірок до розміру звикаєш. Усередині куб виконаний на приклад топових моделей кубиків від MoYu. Кутовий елемент містить по три рейки на кожній стороні і невеликі порожнини, які значно полегшують вагу деталей. Зібраний Куб важить 82 грами. Valk 3 розібрати складно, хоч він і виглядає трохи розхлябаним. Це говорить про те, що куб не буде в вас заїдати і розлітатися при складанні. Кришечки сидять щільно і вони теж не вилетять в найвідповідальніший момент. З коробки Кубик крутиться вкрай нестабільно і його складно контролювати. Він різкий і трохи шумний, хоча такі характеристики деяким навпаки подобаються. Для інших, рекомендуємо його змастити густим мастилом. Як би не було, збірка на такому Кубі доставляє одне задоволення. Різка кутів на найвищому рівні. Куб дуже швидкий і сподобається всім своєю швидкістю. Valk 3 заслужено входить до трійки кращих кубиків сьогодення, нарівні з MoYu Weilong GTS GAN Air світовий рекорд, поставлений на цій моделі є найяскравішим доказом його досконалості.
Країна: Китай


Розмір товара:
Бренд : QiYi MofangGe

Дитина

Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

QiYi MofangGe

QiYi MofangGe: історія компанії QiYi MofangGe - китайська фірма, що займається виробництвом як спортивних кубиків Рубика, так і головоломок з оптимальним співвідношення ціна: якість. За кілька років існування компанія змогла змінити звичний погляд н... Детальніше...
Рекомендуемо переглянути
Професор Мікроб (Dr. Microbe)
Вік: від 8 років Гравці: від 2 до 4 Час гри: 15-20 хвилин
820 грн
Хіт
Набір шпигуна Ручний металошукач Edu-Toys
Набір шпигуна Ручний металошукач Edu-Toys
Вік: 8+ Стать: Для хлопчиків Матеріал: пластик Серія: Spy Tech
696 грн
Набір Баубокс (BauBox)
295 грн
Глобус 210 мм Антик, Пластиковий, укр. (Інститут ПТ)
Вік: 5-7 літ:7-12 літ:12 років+
202 грн