Гідравлічна мегарука 4M

Модель:
909860
Артикул:
00-03427
Виробники
4M
Інструкція:
українська електронна
Наявність:
Немає в наявності
648 грн
Вік
8+
Стать
Для дівчаток, для хлопчиків
Матеріал
пластик
Методики навчання
STEAM
Всі характеристики
Відкрийте для себе дивовижний світ науки. зібравши гідравлічну мегаруку. Вода & ndash; все, що вам потрібно для запуску чудо-робота!
Комплектація: ручка x 4, кришка ручки, лівий кіготь, правий кіготь, роз'єм кігтя x 2, штифт x 3, стопор x 2, повзунок нижня частина, кришка шприца, верхня частина повзуна , шарнір шприца, тримач шприца, ковпачок голки x 6, ковпачок поршня x 7, ковпачок ручки x 4, підстава пластини, рама кігтя, що обертається рама, рама верхнього важеля, що обертається основа, циліндр шприца x 8, поршень шприца x 8, кіготь прокладки , довга труба, середня труба x 2, коротка труба, клейова лапка, маленький гвинт x 11, гвинт з плоскою вершиною x 2.
Та кож потрібно, але не входить в цей комплект: невелика хрестова викрутка, використана очищена бляшанка.
Прінціп роботи
Основная ідея будь-гідравлічної системи дуже проста: сила, яка застосовується в одній точці, передається в іншу точку через нестисливої ​​рідина, яка в даному випадку є водою. Натискання на поршень змушує воду в гідравлічній системі рухатися і штовхати вниз на пов'язаний суглоб, створюючи рух. Ніякої нової енергії в гідравлічній системі не створюється. Гідравлічне обладнання просто перетворює існуючу енергію з однієї форми в іншу.
Інтересние факти
Многіе з величезних будівельних кранів використовують великі версії гідравлічних шприців, на зразок таких, як ви створили, і можуть буквально звернути гори! Їх наповнюють маслом, а не водою, щоб система працювала плавно при високих температурах.
Ета гідравлічна система використовує кінетичну енергію, створювану рухом рідин для роботи руки. Слово гідравліка походить від грецького hydros & ndash; вода. Вона була першою рідиною, яку застосували в гідравлічних системах.
Больше цікавих фактів можна прочитати в інструкції до набору.
Развітіе
Комплект для дітей від 8 років. Дозволяє навчитися збирати механізми по інструкції. Розвиває: мислення, інтелект, винахідництво, вміння працювати руками, уважність, впевненість у своїх здібностях, емоційне благополуччя. Підходить для виховної програми STEAM.
Набор Гідравлічна мегарука від 4M & ndash; це не тільки розвага, але і знайомство з такими науками, як фізика, гідравліка і робототехніка. Можливо, саме такий комплект викличе у дитини інтерес до вивчення наук.

Набір розвиває:
Мишлення
Креатівность
Навичкі конструювання
Пространственное мислення
Допитливість
Уяву
Кмітливість
Інтеллект
Коордінацію рухів
Емоційне благополуччя

Матеріал: пластик
Тип пакунку: коробка
Серія: KidzLabs
Методики навчання: STEAM
Тематика: Робототехніка
Пол: Для дівчаток. для хлопчиків

Дитина

Вік
8+
Стать
Для дівчаток, для хлопчиків
Вікова група
Молодша школа
Іграшка розвиває
Уважність:Уяву та фантазію:Винахідливість:Інтелект:Зорово-моторна координація:Мислення:Емоційне благополуччя:Креативність:Координацію рухів:Навички конструювання:Просторове мислення:Допитливість

Характеристики

Матеріал
пластик
Методики навчання
STEAM
Серія
KidzLabs
Тематика
робототехніка
Колір
різнокольоровий

Комплект

Інструкція QR-код(англ)
є
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
4M

4M

              4M спеціалізується на виробництві ігор та творчих наборів для допитливих дітей. Команда 4M розробляє захоплюючі ігрові набори, які втілюють в реальність найзапов... Детальніше...
Схожі пропозиції
Рекомендуемо переглянути
Професор Мікроб (Dr. Microbe)
Вік: від 8 років Гравці: від 2 до 4 Час гри: 15-20 хвилин
820 грн
Хіт
Набір шпигуна Ручний металошукач Edu-Toys
Набір шпигуна Ручний металошукач Edu-Toys
Вік: 8+ Стать: Для хлопчиків Матеріал: пластик Серія: Spy Tech
696 грн