Битва з Титаном Вони, конструктор, Герої ніндзя, Jvtoy

Модель:
909665
Артикул:
16017
Виробники
Jvtoy
Наявність:
Немає в наявності
879 грн
Всі характеристики

Битва з Титаном Вони, конструктор, Герої ніндзя, Jvtoy

Небезпечна місія чекає на тебе! Доведи, що ти сміливий і відважний герой. Вирушай на допомогу до хоробрих ніндзя і допоможи врятувати від Титана Вони місто. Тільки з твоєю допомогою герої зможуть вчасно уникнути ударів від смертельно небезпечних катан. Будь обережний, щоб Ния і Ллойд не постраждали від дискового шутера. Відбивай атаки підступних лиходіїв. Використовуй двосторонню косу НДІ і меч Ллойда. Отримай перемогу над ворогами і покори собі могутнього Титана. Ти повинен проявити справжню майстерність ніндзя!

Конструктори JVToy детально продумані і відрізняються зовнішньою привабливістю, не містять небезпечних речовин і гострих елементів, сертифіковані. Конструктори JVToy зберігають початкову красу і практичні властивості весь термін служби.

Команда JVToy потрудилася над зовнішнім виглядом конструкторів. Ви не побачите банальну і марну картонну коробку, що займає багато місця і конструктор, розсипаний на чверті її внутрішнього простору. Команда JVToy підійшла до цього питання креативно і створила благородну металеву коробку, додавши їй практичності і довговічності. Її розмір максимально відповідає обсягу конструктора, що забезпечує компактність і легкість.

Кубики конструкторів JVToy виготовлені на ліцензійних заводах Азії, кріпляться без зусиль і добре тримаються після складання. Всі деталі виготовлені з високоякісного матеріалу - пластика ABS, що перевершує в рази пластик PE, який використовується при виготовленні дешевих китайських реплік.

Чим же корисний конструктор JVToy?

На відміну від ігор звичайними іграшками або ігор на планшеті, крім радості від часу, проведеного за грою з конструктором, дитина також розвивається і вчиться мислити стратегічно. Розвиваючий конструктор JVToy має ряд переваг, серед яких:

Розвиток уяви;

Розвиток дрібної моторики дитини, що в свою чергу безпосередньо впливає на формування мови;

Стимуляція просторового і стратегічного мислення, що допомагає діткам краще порівнювати обсяги і орієнтуватися в розмірах і формах фігур;

Формування індуктивного мислення. Завдяки такому типу мислення дитина може, побачивши окремі деталі, запросто зібрати їх в одну композицію.

Рекомендований вік: від 6 років
Пол дитини: для хлопчиків
Кількість деталей: 585 шт.
Матеріал: пластик ABS
Серія: Ninja Heroes
Артикул: 16017

Дитина

Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендуемо переглянути
Модель настільного вулкана для дослідів 4M
Вік: 5+ Стать: Для дівчаток, для хлопчиків Матеріал: пластик Методики навчання: STEAM
204 грн
Набір для конструювання 4M Розумні схеми
Вік: 5+ Вікова група: дошкільний вік Матеріал: пластик, метал Кіл-ть моделей для складання: 10
366 грн
Комплект с игрушкой Доброта (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1419 грн
Хіт
Уникуб (0-002 Вундеркинд)
Уникуб (0-002 Вундеркинд)
Вік: 3-5 літ:5-7 літ
234 грн
Комплект с игрушкой Лидер (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1242 грн
Буквар Читайка (Федієнко Школа )
Вік: 3-5 літ:5-7 літ
101 грн