Белохвостий оленя, іграшка-фігурка, Schleich

Модель:
909579
Артикул:
14820
Виробники
Schleich
Наявність:
Немає в наявності
160 грн
Всі характеристики

скачати каталог фігурок Schleich

Белохвостий оленя, іграшка-фігурка, Schleich

Wild life Schleich

Белохвостий оленятко Schleich Шкура дитинчат оленя усипана безліччю білих точок. Вони служать для маскування - оленят складно побачити в високій траві через цяток. Поки мати шукає прожиток, білохвостий оленятко ховається у високій траві. Він лягає на землю і згортається клубком.

Компанія Schleich вже не одне десятиліття радує покупців якістю, оригінальністю і реалістичністю своїх товарів. Її співробітники періодично проводять дослідження в сфері психології та фізіології дітей, визначаючи оптимальний розмір, фактуру і сюжет своїх виробів, які розмальовують вручну і робляться з безпечного матеріалу.

Рекомендований вік: від 5 років
Пол дитини: для хлопчиків і дівчаток
Комплектація: іграшка-фігурка Белохвостий оленятко
Розмір іграшки: 5,2 x 2 x 5,3 см
Матеріал: каучуковий пластик
Артикул: 14820

Wild Life Schleisch

Виробництво компанії Schleich розташоване в Німеччині, Румунії, Молдавії, Тунісі та Китаї.

Фігурки Schleich розфарбовуються вручну. Всі наші товари і використовувані матеріали відповідають чинним національним та міжнародним вимогам до іграшок, наприклад, нової Директиви ЄС про безпеку іграшок 2009/48 /EG і стандарту DIN EN 71. Це означає, що використовувані матеріали і виробничі процеси однакові у всіх філіях, тому і якість продуктів Schleich однаково, незалежно від того, де вони зроблені.

Кожна фігурка Schleich розфарбовується вручну. Деякі виключення складають великі малюнки, наприклад, коричневі плями на фігурці жирафа, які наносяться методом тампоном друку.

У виробництві Schleich використовує різні види пластмаси і фарби, які ретельно підбираються в точній відповідності конкретним вимогам. Ми використовуємо такі види пластмаси: полівінілхролід (ПВХ), термопластичний еластомер (ТПЕ), Акрилонітрілбутадієнстірол (АБС), а також інші види пластмас, типові для виробництва іграшок.

Дитина

Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.