Книга-розмальовка з чарівними фломастерами Вампіріна, Color Wonder, Crayola

Модель:
909380
Артикул:
75-2396
Виробники
Crayola
Наявність:
Немає в наявності
369 грн
Всі характеристики

Книга-розмальовка з чарівними фломастерами Вампіріна, Color Wonder, Crayola

Crayola

Чарівні книги-розмальовки від популярного в усьому світі бренду Crayola завдяки своїм унікальним характеристикам порадують не лише малюків, а й їхніх батьків!

Унікальність фломастерів серії Color Wonder полягає в тому, що вони малюють виключно на спеціальному папері (запатентована технологія).

crayola 75-2396

Стрижень фломастера завжди залишається прозорим, колір проявляється лише після того, як малюк проведе фломастером по розмальовці. Батьки можуть бути спокійні, залишивши малюка наодинці з чарівним набором Крайола - на тілі малюка, меблів або килимі не залишиться жодного сліду від фломастерів . Крім того, на різних деталях розмальовки після зафарбовування проявляються написи-сюрпризи - малюкові буде вдвічі цікавіше розфарбовувати. А для того, щоб переконатися в тому, що це не вигадка, а чиста правда, пропонуємо Вам подивитися відео про нові розфарбовуваннях Crayola Color Wonder.

crayola 75-2396

Книга-розмальовка з фломастерами Color Wonder Вампіріна складається з 18 сторінок і 5 чарівних фломастерів яскравих кольорів.

На сторінках розмальовки малятко зустрінеться з Вампіріной і її друзями, вигадуючи нові цікаві історії з їх участю.

Товсті, зручні для маленької ручки, фломастери щільно закриваються за допомогою вентильованих ковпачків. У цьому наборі фломастери представлені в рожевому, жовтому, коричневому, бузковому і блакитному кольорах.

crayola 75-2396 Завдяки тому, що фломастери малюють тільки по розмальовці, такий набір зручно брати з собою всюди - і в поїздку, і в гості, і на прогулянку! Ви можете бути спокійні за чистоту малюка, одягу і меблів. Яскравими стануть тільки картинки!

Книга-розмальовка Crayola з чарівними фломастерами Color Wonder Вампіріна - відмінний подарунок для дівчаток від 3-х років !

Вся продукція Крайола гіпоалергенна, виготовлена ​​з нетоксичних матеріалів, має необхідні ліцензії та сертифікати якості.

Рекомендований вік: від 3-х років
Пол дитини: для дівчаток
Комплектація: 18 контурних картинок-розмальовок, 5 фломастерів базових квітів
Розмір упаковки: 27 x 19.5 см
Виробник: Crayola
Артикул: 75-2396

Crayola

Crayola (США) - це дитяча канцелярія з репутацією більш ніж 100 років і споживачами в 80 країнах світу. У світі це один з найбільш відомих і відомих брендів серед дитячих канцелярського приладдя, розвиваючих наборів і наборів для творчості. Товари Crayola завжди проходять експертизу на відповідність нормам безпеки, вони виготовлені з високоякісних матеріалів. Crayola відома ще й тим, що виробляє фломастери, олівці, крейда і фарби, які легко змиваються з різних поверхонь, одягу і шкіри. Практичність, якість, широкий вибір, яскравість і велике поле для творчості - ось те, що цікаво всім, починаючи від батьків і закінчуючи найменшими споживачами товарів Crayola.

Crayola

Дитина

Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Crayola

Crayola- відомий британський бренд, назва якого асоціюється з високою якістю і безпекою дитячих товарів для творчості та канцелярського приладдя. Її авторитет на ринку іграшок підтверджується часом роботи - понад 100 років.Популярність до компан... Детальніше...
Рекомендуемо переглянути
Набір сяючих 3D-наклейок 4M Динозаври
Стать: Для девочек, для мальчиков Вікова група: Дошкольный возраст Матеріал: пластик Серія: Glowing Imaginations
138 грн
Набір сяючих 3D-наклейок 4M Сонячна система
Стать: Для девочек, для мальчиков Вікова група: Дошкольный возраст Матеріал: пластик Серія: Glowing Imaginations
138 грн
Комплект с игрушкой Доброта (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1419 грн
Хіт
Уникуб (0-002 Вундеркинд)
Уникуб (0-002 Вундеркинд)
Вік: 3-5 літ:5-7 літ
234 грн