Пегас з прикрасами, жеребець, Bayala, Schleich

Модель:
909227
Артикул:
70574
Виробники
Schleich
Наявність:
Немає в наявності
498 грн
Всі характеристики

скачати каталог фігурок Schleich

Пегас з прикрасами, жеребець, Bayala, Schleich

Bayala Schleich

Пегас з прикрасами, жеребець, Bayala, Schleich у Байале є багато чарівних істот, але в більшості випадків вони дуже полохливі, і їх можна побачити, тільки якщо дуже пощастить. Найчудовіші тварини, ймовірно, літаючі коні і єдинороги. Недалеко від ельфійського міста Солея на галявині в лісі живе незвичайна сім'я: Пегас, самка єдинорога і її лоша. Коли чудовий Пегас розправляє свої сліпучі крила і піднімається до неба, видно, наскільки він величний. Часто прилітають ельфи, чистять його блискучу гриву і прикрашають його квітами. Йому це дуже подобається. Зараз він проводить цілий день, захищаючи свого маленького лошати і поступово навчаючи його літати. Хочеш полетіти разом?

Пегас летить швидше вітру. Це найшвидше істота у всій Байале.

Вся Байа живе чарами!

В серці баял живуть витончені ельфи і безліч чарівних істот. Відкрийте для себе фантастичний світ дружби, магії і пригод. Відвідайте ельфів, їх Пегас з прикрасами, жеребець і чарівних коней у фантастичному світі навколо чарівного ельфійського замку.

Відчуйте чарівність підводного світу русалок в країні Меамаре. Прокатаєтеся з Русалкою Ізабеллою в її королівської морської кареті уздовж мальовничих коралових рифів або подивіться, як інші русалки ковзають по воді на морських ковзанах.

Рекомендований вік: від 3 років
Пол дитини: для хлопчиків
Комплектація: фігурка Пегас з прикрасами, жеребець
Розмір упаковки: 15 x 8.2 x 18 см
Матеріал: каучуковий пластик
Артикул: 70574

Виробництво компанії Schleich розташоване в Німеччині, Румунії, Молдавії, Тунісі та Китаї.

Фігурки Schleich розфарбовуються вручну. Всі наші товари і використовувані матеріали відповідають чинним національним та міжнародним вимогам до іграшок, наприклад, нової Директиви ЄС про безпеку іграшок 2009/48 /EG і стандарту DIN EN 71. Це означає, що використовувані матеріали і виробничі процеси однакові у всіх філіях, тому і якість продуктів Schleich однаково, незалежно від того, де вони зроблені.

Кожна фігурка Schleich розфарбовується вручну. Деякі виключення складають великі малюнки, наприклад, коричневі плями на фігурці жирафа, які наносяться методом тампоном друку.

У виробництві Schleich використовує різні види пластмаси і фарби, які ретельно підбираються в точній відповідності конкретним вимогам. Ми використовуємо сКаменьующіе види пластмаси: полівінілхролід (ПВХ), термопластичний еластомер (ТПЕ), Акрилонітрілбутадієнстірол (АБС), а також інші види пластмас, типові для виробництва іграшок.

Дитина

Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендуемо переглянути
Набір сяючих 3D-наклейок 4M Динозаври
Стать: Для девочек, для мальчиков Вікова група: Дошкольный возраст Матеріал: пластик Серія: Glowing Imaginations
138 грн
Набір сяючих 3D-наклейок 4M Сонячна система
Стать: Для девочек, для мальчиков Вікова група: Дошкольный возраст Матеріал: пластик Серія: Glowing Imaginations
138 грн
Комплект с игрушкой Доброта (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1419 грн
Хіт
Уникуб (0-002 Вундеркинд)
Уникуб (0-002 Вундеркинд)
Вік: 3-5 літ:5-7 літ
234 грн