Автомобілі, кораблі, літаки, потяги, спеціальна техніка, Кристал Бук

Модель:
909217
Артикул:
9.7896693674e+012
Наявність:
Немає в наявності
245 грн
Всі характеристики

Автомобілі, кораблі, літаки, потяги, спеціальна техніка, Кристал Бук

Людина винайшла колесо в V тис. До н.е., а вітрило - в III тис. До н.е. Це поклало початок технічної гонці транспортних засобів на швидкість, вантажопідйомність, економічність. Популярна ілюстрована енциклопедія, що включає більше 400 кольорових фотоілюстрацій, познайомить читача із засобами пересування - наземними, водними, повітряними - з давніх-давен до наших днів, а також розповість про концептах - "моделях з майбутнього". У книзі пропонується популярне технічний опис практично всіх існуючих транспортних засобів: від "вогненної воза" XVIII ст. до суперкарів XXI ст., від староєгипетської папірусному човна до сучасного круїзного лайнера, від аеростата до "літаючого крила" на сонячних батареях. Цікаві, а часом навіть курйозні факти розширять уявлення читача про розвиток засобів пересування. Адресовано допитливим дітям і дорослим.

Читаючи книги, кожна дитина або дорослий потрапляє в світ уяви, нової інформації і дивовижних історій. Книги сприяють формуванню світогляду, з їх допомогою можна розвинути мислення і навчитися міркувати. Всі ці знання обов'язково знадобляться на будь-якому етапі життя, починаючи від спілкування з оточуючими людьми, і закінчуючи роботою. Ніколи не пізно починати читати і дізнаватися то щось нове і цікаве.

Рекомендований вік: від 3 років
Пол дитини: для хлопчиків
Кількість сторінок: 192
Мова: український
Обкладинка: твердий
Формат: 22,5 x 33 см
Артикул: 9789669367396

Дитина

Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Издательство БАО

Издательство БАО

Більше 20 років видавництво"БАО" спеціалізується на випуску книжкової продукції. За цей час в світ вийшло понад 1 000 найменувань книг. Широта викладу, повнота наданої інформації, поєднання популярності матеріалу з суворою науко... Детальніше...
Рекомендуемо переглянути
Буквар Читайка (Федієнко Школа )
Вік: 3-5 літ:5-7 літ
101 грн
КОЖЕН может стать принцесою - Кузька Кузякин
Вік: 1-2 рок:2-3 рок:3-5 літ
105 грн
Воїні (укр.), Віват
Вік: 3-5 літ:5-7 літ
22 грн
Казка Ельф і фея, Віват
Вік: 1-2 рок:2-3 рок:3-5 літ
19 грн
Книга-пазл Герои сказок, рус (БАО)
Вік: 2-3 года:3-5 літ
87 грн
Книжка-віконця Кольори, Кристал Бук
Вік: 2-3 рок:3-5 літ
69 грн