Казки-вітамінчики (російська мова), Ранок

Модель:
909116
Артикул:
263932
Виробники
Ранок (Украина)
Наявність:
Немає в наявності
175 грн
Всі характеристики

Казки-вітамінчики (російська мова), Ранок

Книга «Казки-вітамінчики» об'єднує дві цікаві ідеї - спільне читання казок і виготовлення їстівних картинок зі свіжих овочів і фруктів. Слухаючи казку, дитина розвиває мислення, пам'ять, увагу і уяву. Створюючи ілюстрації до казок, він тренує ще й дрібну моторику. І, що дуже важливо, привчається до здорового живлення, адже їсти овочі - неймовірно корисно для здоров'я!
Автор книги Наталя Валентинівна Чуб - відомий дитячий психолог, письменник, автор книг для дітей і книг для батьків про дітей. Наталя Чуб працює провідним дитячим психологом в «Авторській школі Бойко» в Харкові. Виховує трьох дітей.
В цій книзі об'єднано дві цікаві ідеї - спільне читання казок і навчання дитини виготовлення пластилінових картинок. З одного боку, слухаючи казку, малюк розвиває уяву, мислення, увагу і пам'ять. З іншого боку, створюючи ілюстрації до казок, він тренує вже не тільки уяву, а й дрібну моторику. Книга рекомендована всім дошкільнятам як унікального розвиваючого допомоги.
А ЧОГО ЕТА КНИЖКА НАВЧИТЬ? Малюки вивчать назви овочів і фруктів. Наприклад, це - помідор! А це що? Звичайно ж, груша! Здорово! Усередині фруктів і овочів є вітамінчики і інші корисні речовини. Про це діти теж дізнаються зі сторінок нашої книжки. На початку кожної історії знайдуться маленькі підказки - наприклад, що корисного в баклажані або фасолінку. Завдяки нашим хрустким казкам малюки розсмакують овочі і будуть привчатися до здорового живлення, адже їсти овочі - неймовірно корисно для здоров'я!

Рекомендований вік: від 3 років
Пол: для хлопчиків і дівчаток
Кількість сторінок: 72
Розмір: 25 x 25 см
Обкладинка: твердий
Артикул: 263 932

Дитина

Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Ранок (Украина)

Ранок (Украина)

              Ранок ™ (Україна) - компанія, яка виробляє широкий асортимент друкованої продукції і творчих розвиваючих наборів для дітей.Продукція ТМ Ранок відрізняється висок... Детальніше...
Рекомендуемо переглянути
Набір сяючих 3D-наклейок 4M Динозаври
Стать: Для девочек, для мальчиков Вікова група: Дошкольный возраст Матеріал: пластик Серія: Glowing Imaginations
138 грн
Набір сяючих 3D-наклейок 4M Сонячна система
Стать: Для девочек, для мальчиков Вікова група: Дошкольный возраст Матеріал: пластик Серія: Glowing Imaginations
138 грн
Комплект с игрушкой Доброта (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1419 грн
Хіт
Уникуб (0-002 Вундеркинд)
Уникуб (0-002 Вундеркинд)
Вік: 3-5 літ:5-7 літ
234 грн