Несамовите щаслива, ДЖЕННІ Лоусон, Віват

Модель:
908708
Артикул:
9.7861769069e+012
Виробники
Виват
Наявність:
Немає в наявності
140 грн
Всі характеристики

Несамовите щаслива, ДЖЕННІ Лоусон, Віват

Ми всі чогось боїмося. Літати в літаках, їздити в ліфтах, залишатися в темряві ... Швидкості або висоти, комах або гризунів, натовпу або самотності ... Насправді все це тотальне ніщо в порівнянні зі справжніми "тарганами", які можуть оселитися у вашій голові. Автор "Несамовито щасливою" - популярна блогер і письменниця, яка страждає на психічний розлад. У книзі вона розповідає про власний досвід боротьби з депресією, панічними атаками та іншими "принадами" нездорової психіки. Переконані, що абсолютно здорові і таке вас не зацікавить? Помиляєтеся! Під обкладинкою - море гумору і оптимізму на тлі цікавих історій.

За рахунок читання підвищується не тільки грамотність, а й ваші мовні навички - здатність чітко, ясно і красиво формулювати свої думки. За даними наукових досліджень, читання дійсно захищає від захворювань мозку. Коли дитина читає, активність мозку збільшується, він постійно знаходиться в тонусі, що покращує його стан.

Рекомендований вік: від 10 років
Пол дитини: для хлопчиків, для дівчаток
Кількість сторінок: 336
Мова: український
Обкладинка: твердий
Формат: 24 x 17 см
Автор: ДЖЕННІ Лоусон
Артикул: 9786176906933

Дитина

Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Виват

Виват

Видавництво Vivat – українське книжкове видавництво, одне з найпремійованіших в Україні. Засноване у 2013 році. Протягом останніх років, згідно зі статистикою Книжкової палати, посідає місце у трійці найбільших видавництв України за кількістю вид... Детальніше...