Конструктор Magplayer магнітний набір 62 ел. MPH2-62

Модель:
908328
Артикул:
MPH2-62
Виробники
Magplayer
Наявність:
Немає в наявності
1899 грн
Всі характеристики
Магнітні конструктори Magplayer – сучасні іграшкові набори, з допомогою яких можна створити дивовижні конструкції, споруди, фігури – наприклад, ракету, фігурку монстра чи будь-яку споруду.
Велика кількість деталей (62 шт.) дарує безліч можливостей для гри. По периметру деталей розташовані магніти. Завдяки такій особливості деталі легко скріплюються; конструкція виходить добре зафіксованою, стійкою і міцною. Набір можна розширювати і доповнювати елементами з інших наборів Magplayer. Рекомендований вік: 3+.

Параметри:
Вид - конструктор магнитный;
Тип гри - набір деталей, будівництво;
Вікова група - від 3;
Стать дитини - для дівчат, для хлопчиків;
З'єднання деталей - магнітне;
Кількість деталей - 62 шт;
Матеріал - Пластик, магніт;
Гарантія - 3 місяця;
Об'єм - 0.0035 м3

Комплектація та особливості складання
У наборі Magplayer 62 деталі, з яких можна побудувати велику кількість моделей. Елементи виготовлені з міцного, надійного та при цьому нетоксичного пластику. Всі деталі якісно відточені і добре стикуються і роз'єднуються між собою завдяки намагніченим граням. Також у наборі є інструкція, спеціально адаптована для дітей. У ній детально і при цьому просто і доступно показані варіанти моделей, які можна зібрати.
Набір конструктора складається з 62 деталей, серед яких:
• Квадрати - 22 шт;
• трикутники - 20 шт;
• ромби - 4 шт;
• трапеції - 2 шт;
• трикутники з гострим кутом - 14 шт.
Усі деталі різнокольорові, вони приємних пастельних кольорів: блакитні, жовті, рожеві, бузкові. У комплекті є інструкція зі зразками фігур, які можна сконструювати.
Розвиток під час гри
З допомогою набору діти не лише ознайомляться з основами геометрії, вивчать назви фігур, а й розвинуть численні навички і уміння, покращать координацію рухів і моторику. Складаючи конструктор, діти вчаться бути більш терплячими, уважними до деталей.

Вік: 3+
Вага: 0.75 кг.
Розмір коробки: 24 x 29 x 5 см
Бренд : Magplayer
Країна виробника: Китай

Дитина

Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Magplayer

Magplayer

Конструктор магнітний Magplayer — радість розвитку. Еволюція технологій і діджитал-революція трансформували не тільки світ дорослих, а й дітей. Ці нововведення вплинули перш за все на смаки юних непосид, а значить — і на ринок дитячої продукції. Дит... Детальніше...
Схожі пропозиції
Рекомендуемо переглянути