Конструктор Magplayer магнітний набір бокс 55 ел. MPT2-55

Модель:
908326
Артикул:
MPT2-55
Виробники
Magplayer
Наявність:
Немає в наявності
1749 грн
Всі характеристики
Магнітний конструктор – цікава, корисна, розвивальна іграшка. Набір Magplayer у боксі призначений для дітей, віком від 3 років. Складаючи моделі, дитина розширюватиме кругозір, розвиватиме моторику рухів. Magplayer – інноваційний сучасний конструктор, для складання якого не потрібні інструменти чи скріплювальні деталі. Особливість елементів Magplayer у тому, що вони намагнічені по периметру. Набір складається з 55 деталей у вигляді геометричних фігур – квадратів, трикутників, півкіл. Варіативність фігур дозволяє побудувати численні конструкції. Магнітне кріплення надійне: фігури будуть міцні, стійкі. Набір у зручному пластиковому контейнері.

Параметри:
Вид - конструктор магнитный;
Тип гри - набір деталей, будівництво;
Вікова група - від 3;
Стать дитини - для дівчат, для хлопчиків;
З'єднання деталей - магнітне;
Кількість деталей - 55 шт;
Матеріал - Пластик, магніт;
Комплектація - пластиковий контейнер;
Гарантія - 3 місяця;
Об'єм - 0.0095 м3

Набір Magplayer складається з 55 деталей:
• 12 трикутників
• 24 квадрати
• 2 пятикутника
• 6 півкіл
• 1 прямокутник
Інструкція в комплекті адаптована спеціально для дітей; у ній доступно та зрозуміло описано кожен крок. У пластиковому контейнері, окрім деталей у вигляді геометричних фігур, ви знайдете 2 основи з коліщатками для конструювання моделей транспорту і 8 деталей для колеса огляду. Пластик, з якого виготовлені деталі конструктора - нетоксичний і абсолютно безпечний для дитини.
Розвиток під час гри
Набуття нових знань, умінь та навичок гарантовано під час гри з конструктором Magplayer. Гра сприятиме розвитку загального кругозору дитини, прививатиме дітям інтерес до навчання та науки загалом. Під час складання конструктора у дітей активізуватимуться пам'ять, логічне та аналітичне мислення, адже для того, щоб сконструювати модель, необхідно стежити за тим, щоб кожен крок був зроблений вірно. Важливо, що під час складання, а потім під час ігор з готовими конструкціями діти розвиватимуть дрібну моторику і координацію рухів.

Вік: 3+
Вага: 0.9 кг.
Розмір коробки: 20 x 28 x 17 см
Бренд : Magplayer
Країна виробника: Китай

Дитина

Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Magplayer

Magplayer

Конструктор магнітний Magplayer — радість розвитку. Еволюція технологій і діджитал-революція трансформували не тільки світ дорослих, а й дітей. Ці нововведення вплинули перш за все на смаки юних непосид, а значить — і на ринок дитячої продукції. Дит... Детальніше...
Схожі пропозиції
Рекомендуемо переглянути