Конструктор Magplayer Потяг 77 ел. MPH2-77

Модель:
908320
Артикул:
MPH2-77
Виробники
Magplayer
Наявність:
Немає в наявності
2199 грн
Всі характеристики
Сконструювати поїзд і безліч інших конструкцій, моделей, фігур можливо за допомогою набору Magplayer. Для цього непотрібно жодних додаткових інструментів або скріплювальних деталей. Елементи Magplayer мають спеціальні магніти, що розташовані по периметру деталі, завдяки чому деталі легко з’єднуються і надійно фіксуються в єдину конструкцію. Набір можна розширювати і доповнювати елементами з інших наборів Magplayer, а також із LEGO DUPLO. Рекомендований вік: 3+.

Параметри:
Вид - конструктор магнитный;
Тип гри - набір деталей, будівництво, залізниця;
Вікова група - від 3;
Стать дитини - для дівчат, для хлопчиків;
З'єднання деталей - магнітне;
Матеріал - Пластик, магніт;
Гарантія - 3 місяця;
Об'єм - 0.0102 м3

Комплектація та особливості складання
У наборі Magplayer 77 деталей, з яких можна побудувати велику кількість моделей. Елементи виготовлені з міцного, надійного та при цьому нетоксичного пластику. Всі деталі якісно відточені і добре стикуються і роз'єднуються між собою завдяки намагніченим граням. Також у наборі є інструкція, спеціально адаптована для дітей. У ній детально і при цьому просто і доступно показані варіанти моделей, які можна зібрати.
Набір конструктора складається з 62 деталей, серед яких:
• квадрати;
• трикутники;
• ромби;
• трапеції;
Усі деталі різнокольорові, вони приємних пастельних кольорів: блакитні, жовті, рожеві, бузкові. У комплекті є інструкція зі зразками фігур, які можна сконструювати.
Крім геометричних фігур у наборі безліч фрагментів для будівництва залізниці: деталей рельсів, вагонів, світлофору, станції. Є навіть 2 фігурки завзятих мандрівників. Набір сумісний з LEGO DUPLO.
Розвиток під час гри
З допомогою набору діти не лише ознайомляться з основами геометрії, вивчать назви фігур, а й розвинуть численні навички і уміння, покращать координацію рухів і моторику. Складаючи конструктор, діти вчаться бути більш терплячими, уважними до деталей.

Вік: 3+
Вага: 1.45 кг.
Розмір коробки: 40 x 32 x 8 см
Бренд : Magplayer
Країна виробника: Китай

Дитина

Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Magplayer

Magplayer

Конструктор магнітний Magplayer — радість розвитку. Еволюція технологій і діджитал-революція трансформували не тільки світ дорослих, а й дітей. Ці нововведення вплинули перш за все на смаки юних непосид, а значить — і на ринок дитячої продукції. Дит... Детальніше...
Схожі пропозиції
Рекомендуемо переглянути