Конструктор металевий Same Toy Inteligent DIY Model Підйомний кран 413 ел. WC58AUt

Модель:
908253
Артикул:
WC58AUt
Виробники
Same Toy
Наявність:
Немає в наявності
318 грн
Всі характеристики
Безмежний світ конструкцій відкривається разом з розвиваючим набором від Same Toy. Комплект дозволить дитині побудувати великий підйомний кран або будь-що, на що спроможна дитяча фантазія! Із таким набором дітлахи залюбки гратимуть у сюжетно-рольові ігри, зокрема про транспорт. Набір складається із металевих і пластикових деталей, поєднуються за допомогою гвинтів та гайок. У комплект входить інструкція зі схемою, а серед 413 деталей є викрутка і гайковий ключ для зручності та надійності кріплення. Такий конструктор розвиватиме у дітей дрібну моторику, логіку та уяву. Рекомендовано дітям від 8-ми років.

Параметри:
Вид - конструктор металевий;
Тип гри - конструювання;
Вікова група - від 8;
Стать дитини - для дівчат, для хлопчиків;
Серія конструктора - Intelligent DIY Model;
Тип - деталь/деталі, транспорт;
З'єднання деталей - гвинти і гайки;
Кількість деталей - 413 шт;
Матеріал - Пластик, метал;
Колір - чорний, червоний, жовтий, металевий;
Упаковка - 31 x 27 x 5.5 см;
Комплектація - викрутка, гайковий ключ;
Гарантія - 14 днів;
Об'єм - 0.0043 м3

Особливості набору і комплектація
Набір постачається у картонній упаковці. Металеві і пластикові деталі конструктора зберігаються у прозорих поліетиленових пакетиках. Коротка інструкція покаже, як зібрати основні конструкційні блоки моделі. Щоб їх поєднати разом, дітлахам необхідно буде проявити кмітливість та логіку. Викрутка і гайковий ключ, що також у комплекті, допоможуть надійно закрутити усі гвинти. Набір сумісний із іншими наборами конструкторів Same Toy - поєднуйте їх разом і вигадуйте нові інженерні шедеври!
Користь металевих конструкторів
Набори металевих конструкторів містять дрібні деталі, такі як гвинти та гайки. Робота з кріпленнями особливо добре розвиватиме точність, акуратність, дрібну моторику і терпіння. Навчившись працювати з конструктором, діти зможуть вигадувати нові фантастичні моделі, розвиваючі інженерне мислення та креативність.
Колекція металевих конструкторів
Same Toy пропонує дитячі набори металевих конструкторів, які відрізняються кількістю деталей та складністю побудованих конструкцій. Дозвольте малюку створити власну колекцію вантажного транспорту, автомобілей, мотоциклів або роботів за допомогою металевих пластин, гвинтів та гайок. Металевий конструктор допоможе розвити моторику рук, логічну і творчу активність, пам'ять, а також наполегливість і цілеспрямованість. Дитина буде модулювати і створювати вже відомі механізми, а також винаходити технічні новинки.

Вік: 8+
Вага: 0.8 кг.
Розмір коробки: 27 x 32 x 5 см
Бренд : Same Toy
Країна виробника: Китай

Дитина

Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Same Toy

Same Toy

Переваги та особливості Same Toy - широко відомий в Києві і по всій Україні китайський бренд. У модельному ряді цього виробника представлено безліч різноманітних варіантів. Торгова марка Same Toy успішно поєднує в собі яскраві кольори, оригінальн... Детальніше...
Схожі пропозиції
Рекомендуемо переглянути
Професор Мікроб (Dr. Microbe)
Вік: від 8 років Гравці: від 2 до 4 Час гри: 15-20 хвилин
820 грн
Хіт
Набір шпигуна Ручний металошукач Edu-Toys
Набір шпигуна Ручний металошукач Edu-Toys
Вік: 8+ Стать: Для хлопчиків Матеріал: пластик Серія: Spy Tech
696 грн