Машинка Fire Engine Пожежна техніка R827-2Ut

Модель:
908039
Артикул:
R827-2Ut
Виробники
Same Toy
Наявність:
Немає в наявності
348 грн
Всі характеристики
Усі хлопчики будуть у захваті від іграшкової пожежної машини від Same Toy. Модель оперативного транспортного засобу так схожа на справжню: корпус червоно-чорного кольору із білою висувною драбиною та сріблястими елементами. Передні колеса повертаються, драбина оснащена кабіною для рятувальників із пожежним шлангом, що обертається. Машина вироблена із якісного пластику, усі дрібні деталі дизайну моделі добре пропрацьовані. Її довжина 32 см, максимальна довжина драбини із кабіною – 68 см. Така іграшка виховуватиме якості справжнього чоловіка, спонукатиме до фізичної активності, сюжетно-рольових ігор, розвиватиме моторику рук, дасть розуміння, як влаштована пожежна машина, принцип її дії. Для дітей від 3-х років.

Параметри:
Стать дитини - хлопчик, дівчинка;
Тип - наземний транспорт;
Вид - пожежна машина;
Вікова група - 3+;
Особливості - Рухома драбина;
Розмір - 44 х 12 х 18.5 см;
Колір - червоний;
Вага - 624 г;
Матеріал - пластик;
Гарантія - 14 днів;
Об'єм - 0.0120 м3

Про машину
Машина яскрава, вироблена із міцної пластмаси червоного та чорного кольору, деталі відтворені в точності як у справжнього оперативного транспортного засобу. Довжина машини 32 см, драбина розкладається до 68 см, вона підіймається та опускається, необхідне положення одразу ж фіксується.
Колеса вільно обертаються, тому машина легко долатиме будь-яку дорогу.
Користь іграшкової спецтехніки
Іграшкова оперативна спецтехніка перенесе дітлахів у реальний світ дорослого життя. Дітлахи познайомляться із роботою механізмів реальних пожежних машин, відчують себе рятівниками та дізнаються про таку відповідальну та важливу роботу. Сюжетно-рольові ігри зі спецтехнікою розвиватимуть моторику, зір, навчать комунікації з друзями і, можливо, малюк у майбутньому виросте сміливим пожежником.
Колекція спецтехніки
Збери усю колекцію спецтехніки від Same Toy! Тут є і велике різноманіття будівельної техніки, і оперативні транспортні засоби, евакуатор, сміттєвоз і тягачі. Особливість машин у їх реалістичному дизайні, ручному управлінні або провідному управлінні, що додатково розвиває моторику рук, навички орієнтації у просторі, вони дають знання про різновиди робочої техніки, їх призначення та користь у нашому житті.

Вік: 3+
Вага: 0.9 кг.
Розмір коробки: 14 x 43 x 20 см
Бренд : Same Toy
Країна виробника: Китай

Дитина

Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Same Toy

Same Toy

Переваги та особливості Same Toy - широко відомий в Києві і по всій Україні китайський бренд. У модельному ряді цього виробника представлено безліч різноманітних варіантів. Торгова марка Same Toy успішно поєднує в собі яскраві кольори, оригінальн... Детальніше...
Схожі пропозиції
Рекомендуемо переглянути
Комплект с игрушкой Доброта (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1419 грн
Комплект с игрушкой Лидер (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1242 грн
Комплект Книжная разминка. Часть 2 (2014г. 1.5+) (3037 Умница)
Вік: 1-2 года:2-3 года:3-5 літ
1802 грн
Лабиринт с бусинками Жираф (LL128 Lucy and Leo)
Вік: 2-3 года:3-5 літ
205 грн
Карточки-мини Спортивный инвентарь, укр (4235-у Всезнайка)
Вік: 6 міс+:1-2 года:2-3 года:3-5 літ
59 грн