Іграшки для ванної Same Toy Puzzle Diver 9908Ut

Модель:
907917
Артикул:
9908Ut
Виробники
Same Toy
Наявність:
Немає в наявності
342 грн
Всі характеристики
Інтерактивна іграшка для ванни подарує дитині безліч приємних емоцій під час купання. Іграшка – водночас фігурка робота-дайвера. Конструкція з шлангом і своєрідним фонтаном. Іграшка легко встановлюється у ванній або до плитки за допомогою присоски. Забавка безпечна, виготовлена з якісного, нетоксичного пластику. У комплекті три чашки, одну з яких необхідно встановити у спеціальному кільці. Одна з чашок оснащена водним млинком. Для дітей від 18 місяців. Розмір: 50х17 см.

Параметри:
Тип - іграшка на присосках;
Вид - робот-дайвер;
Вікова група - 18м+;
Особливості - на присосках;
Матеріал - пластик;
Колір - різнокольоровий;
Розміри (ВхШхГ) - 50x17 см;
Гарантія - 14 днів;
Об'єм - 0.0129 м3

Про іграшку: використання, особливість
Особливість іграшки - наявність насосу, за допомогою якого дитина сама запускає фонтан з води. Щоб запустити фонтан, потрібно занурити нижню частину іграшки з кулькою у воду.
Натискаючи на кнопку, дитина приводитиме до руху насос. Він качатиме воду доверху і вода витікатиме через своєрідний кран. Маска дайвера і є тією кнопкою.
Під час гри дитина використовуватиме чашки. Одну з чашок, наприклад, ту, що з водним млинком, можна встановити у спеціальному кільці. Вода виливатиметься з іграшки, потраплятиме у чашку і витікатиме на млин. Дитину вразить те, як млинок обертатиметься під струменем води. Рештою чашок дитина може просто бавитись.
Користь іграшки
Ігри під час купання дуже корисні для дітей; вони стимулюють розвиток когнітивних здібностей, сенсорного сприйняття, дрібної моторики. Аналізуючи взаємодію насоса і фонтана, дитина зрозуміє деякі фізичні явища. Яскраві кольори та чіткі форми привертатимуть увагу дитини, так дитина розвиватиме образне мислення, уяву.

Вік: 18 м+
Вага: 0.7 кг.
Розмір коробки: 43 x 13 x 23 см
Бренд : Same Toy
Країна виробника: Китай

Дитина

Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Same Toy

Same Toy

Переваги та особливості Same Toy - широко відомий в Києві і по всій Україні китайський бренд. У модельному ряді цього виробника представлено безліч різноманітних варіантів. Торгова марка Same Toy успішно поєднує в собі яскраві кольори, оригінальн... Детальніше...
Схожі пропозиції
Рекомендуемо переглянути
Мини-машинка Cubika 3 (13234)
Вік: 18 міс+
59 грн
Комплект с игрушкой Доброта (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1419 грн
Комплект с игрушкой Лидер (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1242 грн
Комплект Книжная разминка. Часть 2 (2014г. 1.5+) (3037 Умница)
Вік: 1-2 года:2-3 года:3-5 літ
1802 грн