Іграшки для ванної Same Toy Підводний човен 6869Ut

Модель:
907886
Артикул:
6869Ut
Виробники
Same Toy
Наявність:
Немає в наявності
702 грн
Всі характеристики
Купатися і гратися водночас можливо завдяки чудовій іграшці для ванни. Безліч інтерактивних деталей зроблять купання цікавим та захопливим. Забавка складається з двох основних частин: субмарини з імпровізованою лійкою душу, а також своєрідного водогону. Обидві конструкції кріпляться завдяки присоскам: водогін до стінки ванни, а субмарина – до дна. Іграшка виготовлена з безпечного, нетоксичного пластику. Для функціонування іграшки потрібні 4 батарейки АА (в комплект не входять). Для дітей від 2 років.

Параметри:
Тип - іграшка на присосках, іграшка;
Вид - підводний човен, персонажі на присосці;
Кількість предметів - 2 шт.;
Елементи живлення - AA x 4;
Матеріал - пластик;
Колір - різнокольоровий;
Розміри (ВхШхГ) - 23х23х23 смупаковка;
Гарантія - 14 днів;
Об'єм - 0.0122 м3

Про іграшку: особливості, використання
Установіть батарейки в субмарину і зануріть її у воду. У комплекті є інструкція, де показано, як встановлювати батарейки. Так ви приведете до руху моторчик і з душу поллється вода.
З допомогою лійки дитина наливатиме воду у водогін. Коли вода потрапить всередину, іграшка одразу ж почне видавати різні ефекти: оченята, що на лівій частині іграшки, почнуть немов обертатись, а слоник ворушитиме хоботом. Вода виливатиметься крізь своєрідні носики іграшки, а також потраплятиме на водний млин.
Користь іграшки
Ігри під час купання корисні тим, що сприятимуть сенсорному розвитку дитини, адже вода - джерело енергії, сили і здоров'я. Після веселих водних процедур дитина почуватиметься радісно і енергійно. Спостерігаючи за рухом води, взаємодією інтерактивних елементів іграшки, дитина розвине аналітичне мислення. А яскраві кольори і чіткі форми привертатимуть увагу, стимулюватимуть образне мислення та уяву дитини.

Вага: 1 кг.
Розмір коробки: 23 x 23 x 23 см
Бренд : Same Toy
Країна виробника: Китай

Дитина

Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Same Toy

Same Toy

Переваги та особливості Same Toy - широко відомий в Києві і по всій Україні китайський бренд. У модельному ряді цього виробника представлено безліч різноманітних варіантів. Торгова марка Same Toy успішно поєднує в собі яскраві кольори, оригінальн... Детальніше...
Схожі пропозиції
Рекомендуемо переглянути
Комплект с игрушкой Доброта (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1419 грн
Комплект с игрушкой Лидер (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1242 грн
Комплект Книжная разминка. Часть 2 (2014г. 1.5+) (3037 Умница)
Вік: 1-2 года:2-3 года:3-5 літ
1802 грн
Лабиринт с бусинками Жираф (LL128 Lucy and Leo)
Вік: 2-3 года:3-5 літ
205 грн