Пазл-вкладиш Janod Транспорт J07057

Модель:
907813
Артикул:
J07057
Виробники
Janod
Наявність:
Немає в наявності
449 грн
Всі характеристики
Дерев’яний пазл-головоломка на тему транспортних засобів. Іграшка дуже проста і водночас цікава. Іграшка являє собою дошку-основу з 7 деталями-вкладишами. Вкладиші відповідають формі транспортних засобів, що зображені: автомобілю, пожежній машині, велосипеду, літаку, автобусу, човну і поїзду. Товщина деталей більша, ніж дошки-основи, відтак зібрана картинка дає оригінальний ефект тривимірного зображення. За допомогою такої іграшки діти вивчать назви транспортних засобів, покращать моторику, розвинуть уважність і навчаться встановлювати причинно-наслідковий зв'язок. Пазл виготовлений із натуральної деревини. Матеріал якісно оброблений, малюнок нанесений нетоксичними фарбами. Розмір пазла – 30х21 см.

Параметри:
Тип - пазл-вкладиш;
Вікова група - 18 м.+;
Стать - дівчинка, хлопчик;
Тематика - транспорт;
К-ть фрагментів - 7 шт;
Розмір пазла - 30 x 2.1 x 21 см;
Матеріал - дерево;
Гарантія - 14 днів;
Об'єм - 0.0013 м3

Про іграшку: • В комплекті: деталі пазлу (7 вкладишів + основа); • Розмір зібраної картинки – 30х21 см; • Чудово підійде в якості подарунка на день народження дитини; • Пазли сприяють розвитку моторики рук, покращенню уважності, пам’яті у дітей. Про бренд Janod – французький бренд іграшок, спеціалізується на виготовленні традиційних іграшок, здебільшого з деревини та картону. Компанія була заснована в 1970 р. і відтоді не зраджує трьом основним принципам власної філософії: • Дизайн! Іграшки повинні мати довершений зовнішній вигляд і досконалу якість. Усі іграшки Janod виготовлені з безпечних, натуральних матеріалів. Розробники адаптують зовнішній вигляд і функціональність іграшки для дітей певної вікової категорії. • Уява! У компанії Janod розглядають іграшку як спосіб проникнення у дивовижний світ фантазії. Іграшки Janod стимулюють уяву дітей і дозволяють діткам вигадувати різноманітні сюжети, цікаві історії. • Навчання! Кожна іграшка має безліч розвивальних функцій, спрямованих на покращення різноманітних навичок у дітей.

Вік: 18 м+
Вага: 0.54 кг.
Розмір коробки: 2 x 30 x 21 см
Бренд : Janod™
Країна виробника: Китай

Дитина

Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Janod

Janod

Janod - екологічно безпечні іграшки для дітей будь-якого віку! Всесвітньо відома французька компанія Janod (Жанод) випускає кращі дерев'яні іграшки для дітей різного віку. Засновник компанії Луїс Жанод більше 40 років тому визначив основні принц... Детальніше...
Рекомендуемо переглянути
Мини-машинка Cubika 3 (13234)
Вік: 18 міс+
59 грн
Комплект с игрушкой Доброта (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1419 грн
Комплект с игрушкой Лидер (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1242 грн
Комплект Книжная разминка. Часть 2 (2014г. 1.5+) (3037 Умница)
Вік: 1-2 года:2-3 года:3-5 літ
1802 грн