Ляльковий будиночок Janod з меблями J06581

Модель:
907703
Артикул:
J06581
Виробники
Janod
Наявність:
Немає в наявності
3749 грн
Всі характеристики
Мрія усіх дівчат – облаштувати свій маленький світ у дитячій кімнаті. Ляльковий будиночок французького бренду Janod допоможе втілити мрію у реальність. Триповерховий будиночок вироблений із повністю екологічних матеріалів - натурального дерева, вкритого безпечними фарбами. Різноманіття меблів та атрибутів вражає і захоплює. Дах знімний, передня стінка розкривається, як дверцята – все це зроблено для зручного облаштування будиночка та комфортної гри. Будиночок сумісний із ляльками висотою до 11,5 см. У комплекті такі меблі: шафа із дверцятами, що відкриваються, ліжко із ковдрою, туалетний столик, ванна, диван, лампа, стіл, 2 стільці та кухонна поверхня. Ляльковий будинок – це чудове доповнення до дитячої кімнати. Через гру з будиночками дівчата моделюють ситуації з реального життя: вивчають ролі матері, дружини, берегині сімейного вогнища.

Параметри:
Тип - Ігровий набір, Аксесуар для лялькового будиночка;
Вид - Ляльковий будиночок;
Стать - дівчинка;
Тема - дім, ігри з ляльками;
Вікова група - 3+;
Упаковка - картонна коробка;
Елементи живлення - відсутні;
Особливості - Потрібна збірка товару;
Матеріал - дерево;
Розміри упаковки - 41 x 30 x 54 см;
Колір - натуральний, Різнобарвний, рожевий;
Гарантія - 14 днів;
Об'єм - 0.0043 м3

Лялькові будиночки Janod Лялькові будиночки мають такі функції: 1. Навчальна. Дівчинка дізнається, що таке будинок, як він може бути облаштований, познайомиться з елементами меблів та аксесуарами. 2. Виховна. Лялькові будинки чудово підходять для сюжетно-рольових ігор та казкотерапії. «Жителі» будиночка допоможуть у корекції поведінки дітлахів, позбутись страхів. 3. Розвиваюча. Гра з дрібними предметами меблів та аксесуарами розвиває дрібну моторику, мовлення, фантазію, творче мислення та комунікабельність. Користь іграшки Ляльковий будинок із меблями та різноманітними деталями для облаштування подвір’я – це «навчальний посібник» для виховання дівчат дошкільного віку. Дівчата розвиваються і ростуть, вчаться бути охайними, слідкують за порядком та чистотою у своєму будинку, намагаються наслідувати своїх мам і бути такими ж хазяйновитими. Ляльковий будиночок допоможе дівчатам втілити свої фантазії та розвити творчі навички. Існує безліч сюжетів для ігор, тому діти можуть годинами грати із будиночком та ляльками.

Вік: 3+
Вага: 6.84 кг.
Розмір коробки: 56 x 11 x 7 см
Бренд : Janod™
Країна виробника: Китай

Дитина

Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Janod

Janod

Janod - екологічно безпечні іграшки для дітей будь-якого віку! Всесвітньо відома французька компанія Janod (Жанод) випускає кращі дерев'яні іграшки для дітей різного віку. Засновник компанії Луїс Жанод більше 40 років тому визначив основні принц... Детальніше...
Рекомендуемо переглянути
Комплект с игрушкой Доброта (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1419 грн
Комплект с игрушкой Лидер (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1242 грн
Комплект Книжная разминка. Часть 2 (2014г. 1.5+) (3037 Умница)
Вік: 1-2 года:2-3 года:3-5 літ
1802 грн
Лабиринт с бусинками Жираф (LL128 Lucy and Leo)
Вік: 2-3 года:3-5 літ
205 грн