Набір для творчості Janod 5 в 1 J07756

Модель:
907605
Артикул:
J07756
Виробники
Janod
Наявність:
Немає в наявності
1199 грн
Всі характеристики
Набір для творчості Janod 5 в 1 – це 5 абсолютно різних комплектів, які чудово підходять для розвитку та дозвілля дитини. Кожен із них по-своєму розкриває творчі здібності малюка, та допомагає знайти улюблене заняття. Малювання, «handmade», мозаїка та створення власних унікальних прикрас. Набір містить 25 різних деталей з картону, пластику та металу. Постачається у картонній коробці розміром 32х5,5х32 см. Для дівчат віком від 6 років.

Параметри:
Вид - Набір для творчості;
Тип - Креативний набір;
Категорія розвитку - дрібна моторика, сенсорика, творчий розвиток, посидючість, уважність;
Вік - 6+;
Стать дитини - дівчинка;
Особливості - ручка для перенесення;
Упаковка - картонна;
Матеріал - метал, пластмаса, картон;
Розміри упаковки - 32 x 5.5 x 32 см;
Гарантія - 14 місяців;
Об'єм - 0.0061 м3

Про набір - Набір 3-х скретч-карток, на яких можна відтворити різні сцени з казок про Попелюшку або Рапунцель. Особливістю цього комплекту є дерев’яний олівець-стилус, завдяки якому можна не просто малювати, а дряпати прямо по карті з зображенням. Також дитина може власноруч зробити помпони з милою тваринкою. До комплекту входить вовняна нитка та 3 фігурки тварин – сова, панда і мишка. Окрім того, можливо створити власну прикрасу, за допомогою ланцюжків та пластикових підвісок, які можна розфарбувати на свій смак. Що саме це буде – : браслет, кільце чи намисто, залежить лише від дитячої фантазії. Або ж можна прикрасити кімнату гірляндою з феями, виготовлену власноруч. 8 різних картонних ляльок, кольорові аксесуари та стрази – це все можна знайти у комплекті. А на останок є можливість пофантазувати з мозаїкою – 3 карти з нумерацією та мозаїка різної форми та кольору. Деталі в наборі виготовлені з картону, пластику та металу. Без шкідливих речовин. Набори для творчості Janod Творчий процес грає надзвичайно важливу роль для розвитку внутрішнього світу та вираження емоцій дитини. Завдяки цьому діти розвивають фантазію, уяву, моторику рук і стають більш посидючими.

Вік: 6+
Вага: 1.02 кг.
Розмір коробки: 6 x 32 x 32 см
Бренд : Janod™
Країна виробника: Китай

Дитина

Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Janod

Janod

Janod - екологічно безпечні іграшки для дітей будь-якого віку! Всесвітньо відома французька компанія Janod (Жанод) випускає кращі дерев'яні іграшки для дітей різного віку. Засновник компанії Луїс Жанод більше 40 років тому визначив основні принц... Детальніше...
Рекомендуемо переглянути
Модель настільного вулкана для дослідів 4M
Вік: 5+ Стать: Для дівчаток, для хлопчиків Матеріал: пластик Методики навчання: STEAM
204 грн
Набір для конструювання 4M Розумні схеми
Вік: 5+ Вікова група: дошкільний вік Матеріал: пластик, метал Кіл-ть моделей для складання: 10
366 грн
Комплект с игрушкой Доброта (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1419 грн
Хіт
Уникуб (0-002 Вундеркинд)
Уникуб (0-002 Вундеркинд)
Вік: 3-5 літ:5-7 літ
234 грн
Комплект с игрушкой Лидер (Умница)
Вік: 2-3 года:3-5 літ:5-7 літ
1242 грн