Дитячий килимок 2 в 1 Ведмедики і Прогулянка з друзями (LP002-150 Limpopo)

Модель:
1038026
Артикул:
LP002-150
Виробники
Разные
Наявність:
Немає в наявності
520 грн
Вік
0+:3 міс+:6 міс+:9 міс+
Всі характеристики
З самих перших днів ми хочемо оточити малюка комфортом і турботою. Щоб допомогти дитині в безпечному і яскравому розвитку, подарувати веселу гру, вам потрібен Дитячий килимок 2 в 1 Ведмедики і Прогулянка з друзями (LP002-150 Limpopo).
Це великий (150х180 см), м'який (прошарок з полімерного матеріалу), строкатий і різноманітний ігровий набір. Він стане незамінним помічником під час перших кроків і повзання дитини.
Це нормально, що малюк буде падати, так він навчається. Але перші кроки можна зробити комфортніше і безпечніше! Так чому ні?!
Разом з таким дитячим килимком дитина отримує цілий калейдоскоп друзів і персонажів. Він двосторонній: на одній стороні зображені чарівні ведмедики: хтось літає на літаку, хтось їсть солодощі, інші грають. Так можна вивчати тварин, кольори, емоції і заняття. На іншій стороні зображена жвава вулиця і безліч хлопців. Їм можна давати імена і придумувати пригоди. Такий килимок буде приносити користь з перших днів життя дитини і до 5-ти років!
Плюси килимка:
  • Безпека і комфорт.
  • Яскрава ігрова зона.
  • Користь для зорового сприйняття.
  • Вивчення кольорів, форм, предметів.
  • Зручна сумка для перенесення.
Вік: 0+
Розмір: 16,5х16,6х150 см
Розмір килимка: 150х180х1 см
Вага: 0,4 кг
Виробник: Limpopo (Китай).

Дитина

Вік
0+:3 міс+:6 міс+:9 міс+
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Разные

У цьому розділі ми зібрали якісні іграшки, які пройшли повний комплекс сертифікації та випробувань, які з різних причин не виділені в окрему групу.У нашому магазині іграшок в цьому розділі ви знайдете: шнурівки, дошки для малювання крейдою і фломасте... Детальніше...
Схожі пропозиції