Набір з трафаретами, олівцями і фломастерами Щеня, Crayola

Модель:
1035830
Артикул:
93021
Виробники
Crayola
Наявність:
Немає в наявності
219 грн
Вік
3-5 літ:5-7 літ
Всі характеристики

Набір з трафаретами, олівцями і фломастерами Щеня, Crayola

Crayola 93021

Набір трафаретів для малювання Doodle Dog - це не просто інструменти для малювання, а також розбірна іграшка-собачка, яка подарує малюкові величезну кількість позитивних емоцій. Тулуб веселого песика складається з безлічі різнокольорових кілець, кожне з яких представляє собою трафарет з різними фігурками. Набір упакований в щільну картонну коробку з зображенням його вмісту. Усередині коробки Ви знайдете іграшку-собачку і все необхідне для того, щоб малювати - 6 трафаретів, спирограф, лапки-штампи, вушка для створення текстурного малюнка, 6 олівців, 2 фломастера. Створювати шедеври c Crayola - цікаво і легко!

Трафарети Crayola сподобаються малюкам, які дуже хочуть красиво малювати і писати, але ще не вміють самостійно вивести букву або намалювати малюнок з великою кількістю деталей. Не варто бачити в використанні трафаретів лише роботу за шаблоном. Дитина, якій до цього не давалися красиві і ефектні лінії і фігури, намалювавши яскраву і цікаву роботу за допомогою трафаретів, зможе повірити в свої сили і здібності до малювання. Крім того, малювання за допомогою трафаретів привчає дитину діяти за пропонованим зразком, що розвиває посидючість і уважність, дуже необхідні в школі. Проводячи лінії, підказуємо трафаретом, малюк вчиться правильно тримати в руках ручку і олівець, розвиває і тренує дрібну моторику рук, готують свою долоньку до листа.

У фломастерів Crayola безліч плюсів як для дітей, так і для батьків:
- фломастери мають приємний аромат, не викликають алергії і відповідають європейським стандартам якості;
- у всіх фломастерів вентильовані ковпачки, які не дозволять нанести шкоду дихальних шляхів дитини;
- фломастери легко змиваються з рук і одягу;
- завдяки унікальній технології чорнило фломастерів довго не висихають;
- стрижні фломастерів витримують навіть сильний натиск, що не ламаючись і не вдавлюючись. При цьому ними можна малювати і вузьку, і широку лінії;
- у фломастерів яскраві і соковиті кольори.

Кольорові олівці Crayola стануть справжньою знахідкою для юного художника. Вони вже м'яко заточені і чекають нового «творця». Грифель олівців Crayola збільшений в діаметрі, що дозволяє йому менше сколюватися в при натисканні на нього в процесі малювання. Ці олівці, безсумнівно, прослужать довше своєму художнику, ніж будь-які інші.

Набори для творчості Crayola розширюють творчі можливості і допомагають втілити в життя найсміливіші фантазії маленького художника, вчать його організованості і порядку. Тому батьки і вчителі люблять їх так само, як і діти. Завдяки своїй ідеальній комплектації і функціональності набори для творчості є прекрасним подарунком з необмеженими можливостями для художнього натхнення!

Рекомендований вік: від 4-х років
Комплектація:

6 олівців, 2 фломастера, 6 трафаретів, спирограф, штампи

Розмір упаковки: 24.5 х 23.2 х 7 см
Виробник: Crayola (США)
Артикул: 93021

Crayola

Crayola (США) - це дитяча канцелярія з репутацією більш ніж 100 років і споживачами в 80 країнах світу. У світі це один з найбільш відомих і відомих брендів серед дитячих канцелярського приладдя, розвиваючих наборів і наборів для творчості. Товари Crayola завжди проходять експертизу на відповідність нормам безпеки, вони виготовлені з високоякісних матеріалів. Crayola відома ще й тим, що виробляє фломастери, олівці, крейда і фарби, які легко змиваються з різних поверхонь, одягу і шкіри. Практичність, якість, широкий вибір, яскравість і велике поле для творчості - ось те, що цікаво всім, починаючи від батьків і закінчуючи найменшими споживачами товарів Crayola.

Crayola

Дитина

Вік
3-5 літ:5-7 літ
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Crayola

Crayola- відомий британський бренд, назва якого асоціюється з високою якістю і безпекою дитячих товарів для творчості та канцелярського приладдя. Її авторитет на ринку іграшок підтверджується часом роботи - понад 100 років.Популярність до компан... Детальніше...
Рекомендуемо переглянути
Набор теста для лепки УНИ 2 (51001 ОКТО)
Вік: 3-5 літ:5-7 літ
43 грн
Пирамидка Лев (LL153 Lucy and Leo)
Вік: 2-3 года:3-5 літ
95 грн
Хіт
Конструктор Фантазия, 60 деталей (Игротеко)
Конструктор Фантазия, 60 деталей (Игротеко)
Вік: 3-5 літ:5-7 літ
219 грн
Книжка-віконця Кольори, Кристал Бук
Вік: 2-3 рок:3-5 літ
69 грн
На добраніч, Віват
Вік: 1-2 рок:2-3 рок:3-5 літ
11 грн