Вертоліт 4-до великої р/у 2.4 GHz WL Toys V915 Lama (синій)

Модель:
1021936
Артикул:
WL-V915b
Виробники
Wl Toys
Наявність:
Немає в наявності
2850 грн
Вік
7-12 літ:12 років+
Всі характеристики

Вашої дитини складно здивувати іграшкою? В магазині іграшок, вибираючи подарунок, Ви ловите себе на думці: "Все це вже було"? Тоді Ви потрапили на потрібний розділ!
Радіокеровані моделі точно не залишать байдужими Вас і Вашої дитини!
Потужні радіокеровані вертольоти відрізняються відмінними технічними характеристиками: швидким набором висоти, маневреністю, прискоренням, підсвічуванням... Деякі моделі оснащені додатковими функціями: камерою, гарматою, що стріляє мильними бульбашками та ін. Оригінальний ергономічний дизайн, міцність, багатофункціональність, використання нових технологій - ось що робить ці іграшки такими цікавими і потрібними.
Вертоліт 4-до великої р/у 2.4 GHz WL Toys V915 Lama (синій) - супер стійкий проти вітру: цей великий вертоліт має систему управління сервоприводу, напрямок польоту контролюється хвостовим гвинтом, що робить політ набагато більш стійким, ніж у одне-роторних вертольотів. Тести довели, що вертоліт здатний літати при сильному вітрі, при цьому політ у нього плавний. Корпус вертольота виготовлений з PA пластику, який має високу стійкість до пошкоджень. Висока якість гарантує довговічність у використанні. 2,4 ГГц пульт дистанційного керування можна налаштувати у відповідності із власними уподобаннями під праву або ліву руку. 6-осьовий гіроскоп підвищує стабільність і баланс вертольота.
Особливості моделі Вертоліт 4-до великої р/у 2.4 GHz WL Toys V915 Lama (синій):
Кнопка перемикання управління для польоту вгору ногами


 

Дитина

Вік
7-12 літ:12 років+
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Wl Toys

Wl Toys

              WLtoys - це молодий бренд, що розвивається ,він спеціалізується на радіокерованих іграшках. Основна особливість даного бренда- це креатив. Радіокерован... Детальніше...
Схожі пропозиції
Рекомендуемо переглянути