Аплікації - наклейки Підводний світ (УЛА)

Хіт
Модель:
1020594
Виробники
Украина
Наявність:
Немає в наявності
45 грн
Вік
2-3 года:3-5 літ
Всі характеристики
Аплікації - наклейки Підводний світ (УЛА)- це яскрава, барвиста книга для дитячої творчості. Вона допоможе Вам організувати цікаве та пізнавальне заняття для дитини дошкільного віку. Наклейки - це заняття, яке ніколи не набридне дітям. Адже це так цікаво і весело!

Книгу можна умовно розділити на дві частини:

  • Доповни картинку наклейками: зображені різні морські мешканці (рибка, черепаха, кит...), у яких не вистачає деяких частин. Дитина повинна доповнити малюнок правильними наклейками. Веселі історії про звіряток допоможуть дитині - підкажуть яку наклейку потрібно знайти і наклеїти у відповідне місце. Ваш малюк дізнається, які тварини живуть у морі, чим вони відрізняються один від одного. Сприяє розвитку дрібної моторики, кмітливості, логічного і образного мислення, уміння співвідносити частини і ціле.
  • Лабораторія неймовірних перетворень- це сторінка з зображенням абсолютно неймовірних підводних мешканців. Наприклад, черепаха з клешнями краба і ніжками восьминога. Тут немає ніяких заборон і правил. Це завдання прекрасно розвиває уяву, фантазію, творчий потенціал дитини.
Книга виготовлена з крейдованого паперу (високоякісний глянсовий папір); яскраві, барвисті, великі малюнки. 8 сторінок тексту+ 2 сторінки з наліпками.
У серію Аплікації - наклейки також входять такі книги: Транспорт, Тварини, Принцеси.
Мова: українська
Вік: для дітей молодшого дошкільного віку
Виробник: УЛА (Україна)
Розмір книги: 21х29 см
Вага: 0,11 кг

Дитина

Вік
2-3 года:3-5 літ
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Украина

Украина

              Українські виробники іграшок, представлені в нашому магазині Будинок Гри - це люди закохані в світ дитинства, світ радості, Вони виготовляють якісні іграшки, які прой... Детальніше...
Схожі пропозиції
Рекомендуемо переглянути