Залізниця зі світлом і звуком, 24 елемента (105097-HX HX Toys)

Модель:
1019273
Артикул:
105097-HX
Виробники
Разные
Наявність:
Немає в наявності
279 грн
Вік
3-5 літ:5-7 літ
Всі характеристики
Залізниця зі світлом і звуком, 24 елемента (105097-HX HX Toys) – бажаний подарунок, яким буде особливо радий хлопчик 3-5 років.
Після з'єднання 24 деталей залізничного полотна першим поїде великий тепловоз, а за ним потягнуться 3 різних за призначенням вагона. Дуже подобається дітям залізничний склад за реалістичність світлових і звукових сигналів, якими супроводжується їх рух по залізниці.
Біля неї також можна збудувати з підручних засобів ж/д станцію і невелике містечко, задіявши давно забуті іграшки.
Розвиваюча цінність набору в тренуванні конструкторських навичок. А проведення різноманітних сюжетних ігор з тепловозом покращує мову та розширює пізнавальний інтерес дитини до різних видів транспортних засобів.
Залізниця може стати улюбленої сімейної забавою, символом єдності, якщо дорослі допоможуть зібрати її в перший раз, і час від часу будуть грати разом з молодим машиністом тепловоза.
Для роботи складу потрібні батарейки (в комплект не входять).

Комплектація: 1 тепловоз, 3 вагони, 24 деталі для складання залізничного полотна (діаметр 154 см).

Вік: від 3 років
Розміри упаковки: 58х38х7 см
Вага: 1,03 кг
Виробник: HX Toys (Китай).

Дитина

Вік
3-5 літ:5-7 літ
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Разные

У цьому розділі ми зібрали якісні іграшки, які пройшли повний комплекс сертифікації та випробувань, які з різних причин не виділені в окрему групу.У нашому магазині іграшок в цьому розділі ви знайдете: шнурівки, дошки для малювання крейдою і фломасте... Детальніше...