Склади квадрати Нікітіна 1 рівень, 12 квадратів (Вундеркінд)

Модель:
1011764
Артикул:
СК-019
Виробники
Вундеркинд™
Наявність:
Немає в наявності
165 грн
Вік
2-3 года:3-5 літ
Всі характеристики

Склади квадрат 1 рівень - гра починалась з головоломки. В ній було потрібно з декількох частин різної форми скласти квадрат. Це була досить не проста задача для розуму, і тому Нікітін зробив ряд більш простих завдань. Вийшли «Квадрати Нікітіна» для дітей з віком 2 +.

Гра розділена на три категорії за складністю. Кожен набір містить по 12 квадратів різного кольору. Ці квадрати розміщені на дощечці  розміром з альбомний аркуш і як би розташовані кожен в своєму віконці.
Для дітей 2 років і молодше вибираємо 3 - 4 найпростіших квадрата з набору 1й рівня складності.
Для початку візьміть - цілий квадрат, квадрат з двох прямокутників, з двох трикутників та розрізаний на дві частини по ламаній лінії. Тепер починайте гру з дитиною. Шматочки квадратиків розкладіть по купках (в кожній - частини одного кольору), або покажіть, як з двох половинок вийде цілий квадрат. Надалі надайте малюкові можливість грати і складати самому. Поступово він освоїть цей рівень і буде переходити на більш складні.

Можливий більш легкий варіант гри - складати квадрати не на столі (це базовий рівень), а кожен у віконці свого кольору.
Квадрати Нікітіна купити всі рівні складності ви можете в інтернет магазині іграшок Будинок Ігри. Товар сертефіцірована виробником.

Нікітін вважав, що ця гра розвиває відчуття кольору, сприяє засвоєнню співвідношення цілого і частини, формує логічне мислення і вміння розбивати задачу на простіші складові частини.

Рекомендації батькам:

 

  • Перед першим використанням гри, будь ласка, розділити частини квадратів. Можливо вам не сподобаються невеликі штрихи на гранях - це технологічні припливи (видно на фото). Вони легко усуваються наждачним папером, або звичайним, або канцелярським ножем. Потім протріть серветкою все краю порізаних квадратів.
  • Рекомендований вік - це середньо-статистичний поазатель, можливо ваша дитина в 2 роки збере всі 3 рівня методики Нікітіна склади квадрат.

 


Рекомендований вік: 2 - 4 роки.
Кількість складових частин: 2 - 3
Розмір 37 х 27 см.
Матеріал МДФ
Виробник: Вундеркінд розвиваючі іграшки (Україна)

 

 

Дитина

Вік
2-3 года:3-5 літ
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Іграшка яка прокачає логіку на всі 100!
Іграшка яка прокачає логіку на всі 100!
Що таке логіка і навіщо вона потрібна дитині? Перш за все - це вміння швидко і ефективно вирішувати завдання і труднощі. Також ..
Вундеркинд™

Вундеркинд™

Компанія «Вундеркінд» - український виробник з 2010 року. Виробництво біля Чорного моря в Одесі)) В даний час виготовляє іри, іграшки, набори по методикам раннього розвитку Нікітіних та М. Монтессорі. Іграшки виконані якісно без гострих кутів, р... Детальніше...
Рекомендуемо переглянути
Хіт
Сложи узор (0-001 Вундеркинд)
Сложи узор (0-001 Вундеркинд)
Вік: 2-3 года:3-5 літ
268 грн
Хіт
Уникуб (0-002 Вундеркинд)
Уникуб (0-002 Вундеркинд)
Вік: 3-5 літ:5-7 літ
234 грн
Маленький музыкант (Умница)
Вік: 1-2 года:2-3 года:3-5 літ
1802 грн
Развивающий комплект Умница (Умница)
Вік: 3-5 літ:5-7 літ
2690 грн