Декорації для дитячої кімнати Динозаври (RDS-105 Mota)

Модель:
1010909
Артикул:
RDS-105
Виробники
Разные
Наявність:
Немає в наявності
78 грн
Вік
2-3 года:3-5 літ
Всі характеристики
Декорації для дитячої кімнати Динозаври (RDS-105 Mota) – барвистий набір чудових наклейок для маленького фантазера. Шанувальник доісторичних тварин буде з великим захопленням прикрашати симпатичними фігурками свою кімнату. Завдяки 3D-формату етикетки, в дитячому світі вашого будинку з легкістю будуть оживати будь-які казки.
Батьки також можуть використовувати декорації для того, щоб замаскувати розмальовані маленьким художником місця на стінах. Такий спосіб інтер'єрного прикраси сподобається будь-якій дитині!
Але це ще не всі можливості застосування набору Динозаври (RDS-105 Mota). Милими фігурками можна прикрасити подарунок другу чи подрузі, приклеїти на листівку, скриньку чи іншу гладку поверхню, де вони відмінно будуть триматися.
Дозвольте дитині проявити свою уяву, розвинути почуття смаку і просторове мислення з комплектом великих 3D-наклейок.

Комплектація: набір декорацій в поліетилені з підвісом.

Вік: від 2 років
Розміри упаковки: 45х33х0,5 см
Вага: 0,09 кг
Виробник: Mota (Китай).

Дитина

Вік
2-3 года:3-5 літ
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Разные

У цьому розділі ми зібрали якісні іграшки, які пройшли повний комплекс сертифікації та випробувань, які з різних причин не виділені в окрему групу.У нашому магазині іграшок в цьому розділі ви знайдете: шнурівки, дошки для малювання крейдою і фломасте... Детальніше...
Схожі пропозиції
Рекомендуемо переглянути