Робот на сонячній батареї своїми руками 4M

Модель:
1009396
Артикул:
00-03294
Виробники
4M
Наявність:
Немає в наявності
600 грн
Вік
8+
Стать
Для дівчаток, для хлопчиків
Матеріал
пластик
Серія
Green Science
Всі характеристики

Зібрати рухомого робота своїми руками, не використовуючи батарейки? Легко! Особливо зараз, коли ми замислюємося про важливість турботи про екологію. У цьому науковому наборі від 4М ви знайдете всі необхідні деталі для того, щоб зібрати власного робота на енергії сонця.


Детальна інструкція всередині набору із серії Green Science розповість, як зібрати робота, з'єднавши всі необхідні складові, в тому числі мотор і сонячну батарею. Для цього вам варто обзавестися маленької хрестової викруткою, якої немає в комплекті. Коли робот буде готов поставте його так, щоб на панель потрапляло сонячне світло. При цьому, його можна використовувати і в приміщенні: для цього знадобиться лампочка розжарювання, потужністю не менше 60 Вт, яку варто звернути на панель сонячної батареї впритул. Відзначимо, що енергозберігаюча або люмінесцентна лампи не підійдуть.


Світло, потрапляючи в комірки сонячної батареї, перетворюється в електрику, яке потрапляє в мотор, змушує його працювати, а коліщатка, що відповідають за рух робота- обертатися. Ваш «зелений» робот готовий до пригод! Головне, не відправляйте його гуляти під дощем - вода може пошкодити механізм.


Дайте волю фантазії дитини: нехай модернізує робота, перетворивши його в динозавра. Для цього можна вирізати з пакувальної коробки голову і хвіст (приєднати на передню і задню частини робота відповідно). Також можна спорудити робота-монстра, повторно використавши пластикові вилки в якості рук, а розмальований пластиковий стаканчік- замість голови.


Науковий набір допоможе розвинути в дитині винахідливість, логічне мислення, дрібну моторику, а також усвідомлене ставлення до навколишнього середовища. Недарма цей комплект завоював шість нагород по всьому світу, серед яких- «Вибір батьків» (США) і «Кращі нові іграшки творчої категорії» (Великобританія).


У наборі


Сонячна батарея- 1 шт.
Тримач для сонячної батареі- 1 шт.
Опорний ричаг- 1 шт.
Гвинт 6 шт.
Гвинт з шайбой- 8 шт.
Нога 2 шт.
Корпус редуктора з мотором і розподільними діскамі- 1 шт.
Рука 2 шт.
Защіпка- 2 шт.
Ступня- 2 шт.
Тримач для ноги-2 шт.
Інструкція- 1 шт.
Ми швидко доставимо замовлення по Києву і всій країні. Якщо у вас з'явилися питання - наші консультанти оперативно дадуть відповідь.


Розмір коробки: 24 x 22 x 6 см
Бренд : 4M
Країна виробника: Китай

Дитина

Вік
8+
Стать
Для дівчаток, для хлопчиків
Вікова група
Молодша школа
Іграшка розвиває
Уяву та фантазію:Винахідливість:Інтелект:Логічне мислення:Дрібну моторику:Мислення:Емоційне благополуччя:Творчі здібності:Тактильні відчуття

Характеристики

Матеріал
пластик
Серія
Green Science
Тематика
Енергія сонця
Колір
сірий

Комплект

Інструкція
є
Інструкція з зображеннями
є
Мова інструкції
англійська
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
4M

4M

              4M спеціалізується на виробництві ігор та творчих наборів для допитливих дітей. Команда 4M розробляє захоплюючі ігрові набори, які втілюють в реальність найзапов... Детальніше...
Схожі пропозиції
Рекомендуемо переглянути
Хіт
Робот-шукач скарбів своїми руками 4M
Робот-шукач скарбів своїми руками 4M
Вік: 8+ Стать: Для хлопчиків Матеріал: пластик Серія: KidzLabs
645 грн
Дитячий конструктор Диво-авто (39097 Тигрес)
Вік: 5-7 літ:7-12 літ
48 грн
Бластер X2 Mauler 1000 (46005 Xploderz)
Вік: 5-7 літ:7-12 літ:12 років+
869 грн