Набір для досліджень 4M Метеостанція 1009104

Хіт
Модель:
1009104
Артикул:
00-03279
Виробники
4M
Інструкція:
українська електронна
Наявність:
Немає в наявності
396 грн
Вік
8+
Стать
Для дівчаток, для хлопчиків
Матеріал
пластик
Серія
Green Science
Всі характеристики
Тепер вам не потрібно більше слухати прогнози погоди, ви зможете створити свій! Зберіть домашню метеостанцію за допомогою набору для досліджень від 4М. Ви познайомитеся з різноманітними природними явищами: атмосферним тиском, швидкістю і напрямом вітру, кількістю опадів, температурою повітря. Вам належить провести серію різноманітних досліджень, дізнатися багато нового про метеорології і навіть створити свою маленьку оранжерею. Набір підходить для досліджень з 8 років.
У комплекті ви знайдете всі необхідні деталі станції і докладну інструкцію. Єдине, що вам понадобітся- це півторалітрова пластикова пляшка. Відмінний спосіб повторного використання пластику!
За допомогою анемометра ви виміряти силу вітру. Чаші анемометра вловлюють повітряні потоки і починають обертатися, показуючи швидкість вітру. Флюгер та компас вказують його напрямок. Датчик дощу метеостанції вимірює кількість опадів, що випали: краплі потрапляють в воронку і збираються в вимірювальної трубці. Термометр показує температуру повітря: спеціальна рідина всередині колби розширюється, коли повітря навколо неї нагрівається, і стовпчик піднімається вгору по трубці. Коли температура навколо термометра падає, рідина охолоджується і опускається вниз по стовпчику термометра.
У наборі для досліджень від 4M є спеціальні таблиці для запису даних про погоду. Ви зможете зафіксувати дані зі своєї метеостанції і порівняти їх з офіційними показниками із великих метеостанцій. Їх дані збирають і аналізують кожну годину, що дає можливість передбачати зміни в погоді, кількість опадів і температуру на тижні вперед.
Цікава особливість набору із серії Green Science- це інструкція по створенню власної оранжереї всередині пляшки метеостанції. Оранжерея дозволить на власні очі побачити, як циркулює вода в атмосфері, як рослини переробляють вуглекислий газ в кисень.
Набір від 4М познайомить дітей з метеорологією, допоможе розвинути мислення, логіку, винахідливість. Комплект підходить для навчання за методикою STEAM. У цьому освітньому підході діти отримують знання з різних областей: проектування, математики, фізики, мистецтва. А також вчаться поєднувати різні дисципліни, створюючи загальну картину рішення задачі.
Набір отримав 4 нагороди на спеціалізованих виставках в Італії, Німеччині, Гонконзі з 2012 по 2016 роки.
У наборі:
Пластикова трубка- 1 шт.
Половина стійки- 2 шт.
Рукоятка датчика дождя- 1 шт.
Рукоятка ветрометра- 1 шт.
Рукоятка анемометра- 1 шт.
Чашка анемометра- 3 шт.
Анемометр- 1 шт.
Рукоятка термометра- 1 шт.
Термометр 1 шт.
Флюгер- 1шт.
Компас 1 шт.
Воронка- 1 шт.
Гвинт 2 шт.
Кришка- 1 шт.
Короткий стержень- 1 шт.
Довгий стержень- 1 шт.
Інструкція- 1 шт.
Для вашої зручності - купити ви можете в один клік на цій сторінці, а ми акуратно і швидко доставимо це замовлення в Київ та інші міста України.


Розмір коробки: 17 x 22 x 6 см
Бренд : 4M
Країна виробника: Китай

Дитина

Вік
8+
Стать
Для дівчаток, для хлопчиків
Вікова група
Молодша школа
Іграшка розвиває
Уяву та фантазію:Винахідливість:Логічне мислення:Дрібну моторику:Мислення:Тактильні відчуття

Характеристики

Матеріал
пластик
Серія
Green Science
Тематика
метеорологія
Колір
сірий, прозорий

Комплект

Інструкція
є:українська електронна
Інструкція з зображеннями
є
Мова інструкції
англійська
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Досліди для Дітей. Kidzlabs 4M
Досліди для Дітей. Kidzlabs 4M
Кожній дитині властива природна тяга до експериментів. Іноді, щоб знайти своє покликання, доводиться приміряти безліч ролей, випробувати р..
4M

4M

              4M спеціалізується на виробництві ігор та творчих наборів для допитливих дітей. Команда 4M розробляє захоплюючі ігрові набори, які втілюють в реальність найзапов... Детальніше...
Рекомендуемо переглянути
Хіт
Робот-шукач скарбів своїми руками 4M
Робот-шукач скарбів своїми руками 4M
Вік: 8+ Стать: Для хлопчиків Матеріал: пластик Серія: KidzLabs
645 грн
Дитячий конструктор Диво-авто (39097 Тигрес)
Вік: 5-7 літ:7-12 літ
48 грн
Бластер X2 Mauler 1000 (46005 Xploderz)
Вік: 5-7 літ:7-12 літ:12 років+
869 грн