Набор игрушечного оружия Same Toy Пираты EVA 16034Ut

Модель:
910904
Артикул:
16034Ut
Производители
Same Toy
Наличие:
Нет в наличии
198 грн
Возраст
3+
Гарантия
14 Дней
Все характеристики

В наборе два поражающие элементы для увлекательных игр в пиратов. Набор состоит из меча и щита. Они изготовлены из вспененного полипропилена. Материал безопасен, мягкий, но достаточно плотный и держит форму. Игрушечное оружие имеет впечатляющий вид: на щите и мечи изображен лев. Меч длиной 39 см., Щит размером 24х10 см. Набор игрушечного оружия для детей от 3 лет.
Материал полипропилен
Цвет разноцветный


Полный список параметровТип - меч, щит;
Рекомендованный возраст - от 3-х лет;
Материал - пластик, полипропилен;
Цвет - разноцветный;
Размеры (ВхШхГ) - 39 сммеч, 24x10 см щит;
Гарантия - 14 дней;
Ширина - 310 мм;
Высота - 10 мм;
Длина - 410 мм;
Вес - 0.10 кг;
Объем - 0.0013 м3
Страна производства - Китай
Обзор Same Toy Набор игрушечного оружия Пираты
Чому іграшкова зброя корисна для дітей?

Ще з давніх часів діти грають зі зброєю. Колись давно хлопчаки брали дерев'яні мечі, шаблі, палиці і, уявляючи себе мужніми воїнам-козаками, грали з ними. Та й зараз, коли є іграшки на всі смаки, складно уявити хлопчика, який би не бігав з іграшковим пістолетом, мечем або автоматом в руках.

Та попри те, що іграшкова зброя повністю безпечна і радше нагадує барвисту автоматичну іграшку, багато батьків вважають, що іграшкова зброя – то зовсім не іграшка. Тому давайте розберемось, чому діти так люблять бавитись з іграшковою зброєю та чому батьки забороняють такі іграшки.

Що поганого в іграх з дитячою зброєю?

Батьків в першу чергу хвилює, чи не виховає іграшкова зброя в дитині схильність до насильства, бажання заподіювати біль і калічити. Звичайно, в дитині може з'явитися відчуття злості, адже зброя наділена руйнівною силою. Саме тому дуже важливо пояснювати дитині ідею гри та її правила: не нападати на інших, а захищати себе та слабших.

Стосовно заборон – всі знають, яке бажане та цікаве все те, чого не можна. Тому надто суворі заборони можуть навпаки викликати додатковий інтерес до таких іграшок і бійок.

Що ж корисного в іграх з дитячою зброєю?

Психологи говорять про те, що дитина з дитячою зброєю почувається сміливіше та впевненіше в собі. Активні ігри дозволяють «випустити пар» та подіти енергію активним дітям, закладають норми поведінки, які характерні справжнім чоловікам.

  • Дитяча зброя добре розвиває уяву. Хто сам в дитинстві грав із іграшковою зброєю, пам’ятає, які ігрові сюжети розігрувались у дворах. Тому малюки, граючи зі зброєю, тренують уяву, фантазію та вчяться розуміти стратегію та причинно-наслідкові зв’язки.
  • Ігри зі зброєю зазвичай групові, а це дуже зближує дітей і вчить налагоджувати дружні відносини, спілкуватись та працювати в команді (якщо тільки грати за певними правилами, нікому не зашкодивши). Все це позитивно впливає на соціалізацію дитини.
  • Ігри з обладунками лицаря чи космічним бластером дозволяють створити антураж справжнього героя.
  • Ігри з іграшковою зброєю викликають інтерес до читання і пізнання навколишнього світу, історії. Пірати, історичні битви, космічні баталії з фільмів - про все це значно цікавіше дізнаватись, погравши раз із іграшковою шаблею чи взявши в руки щит.
  • Ігри з дитячою зброєю дозволяють відпрацювати прийоми самооборони.

Загалом, купувати зброю хлопчикові потрібно, щоб виховувати чоловічі якості, здатність постояти за себе і слабшого, захистити Батьківщину та дати відсіч хуліганам.

Але, купуючи зброю дитині, обов'язково поясніть правил гри з нею. Дитина повинна знати і розуміти, що навіть іграшковою зброєю не можна завдавати шкоди ні собі, ні оточуючим. Головне правило гри з іграшковою зброєю - бути і ототожнювати себе із захисником, а не із бандитом. Дитина має чітко знати, що не можна стріляти в тих, хто не грає, кому це неприємно та направляти дуло в обличчя людині.

5 ідей для гри з дитячою зброєю

  1. Стріляти в мішень. Діти люблять змагання, тож їм сподобається гра на влучання в яблучко. Наступне завдання – порахувати, хто набрав найбільше очок.
  2. Збудувати фортецю і змоделювати гру-війну з уявними ворогами. Це краще, ніж лучити в живих людей.
  3. Придумати рольову гру. Дитина навчиться перевтілюватися в різних героїв і долати перешкоди.
  4. Поєдинок на мечах. Це чудова гра для гіперактивних дітей.
  5. Спланувати стратегію захоплення місцевості: намалювати план території, призначити ролі та функції всім членам команди та придумати зашифровану мову спілкування

Іграшкова зброя для дітей є декількох видів:

Зброя зі світло-звуковими ефектами Same Toy

Водні пістолети, снігова зброя, рушниці та зброя воїнів: мечі, щити, обладунки лицарів

Снігова зброя Same Toy

Ребёнок

Возраст
3+

Характеристики

Гарантия
14 Дней
Отзывов: 0
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Same Toy

Same Toy

Преимущества и особенности Same Toy - широко известный в Киеве и по всей Украине китайский бренд - в модельном ряде которого представлено множество различных вариантов. Торговая марка Same Toy успешно объединяет в себе яркие цвета, оригинальный д... Подробнее...
Рекомендуем посмотреть
Коврик-пазлы Подводный мир, 54 элемента (110P-PN Puzzle World)
Возраст: 2-3 года:3-5 лет
375 грн
Комплект с игрушкой Доброта (Умница)
Возраст: 2-3 года:3-5 лет:5-7 лет
1419 грн
Комплект с игрушкой Лидер (Умница)
Возраст: 2-3 года:3-5 лет:5-7 лет
1242 грн
Комплект Книжная разминка. Часть 2 (2014г. 1.5+) (3037 Умница)
Возраст: 1-2 года:2-3 года:3-5 лет
1802 грн
Лабиринт с бусинками Жираф (LL128 Lucy and Leo)
Возраст: 2-3 года:3-5 лет
205 грн
Карточки-мини Спортивный инвентарь, укр (4235-у Всезнайка)
Возраст: 6 мес+:1-2 года:2-3 года:3-5 лет
59 грн