Моя первая Каталка-мяч (58101 BeBeLino)

Модель:
906553
Артикул:
58101
Производители
BeBeLino
Наличие:
Нет в наличии
369 грн
Возраст
1-2 года:2-3 года
Все характеристики

Моя первая Каталка-мяч, Bebelino

При штовханні іграшки вперед кулька, яка знаходяться всередині неї, починає підстрибувати і стукати, тим самим заохочуючи малюка. Ця чудова іграшка стимулює дитину до ходьби, допомагає утримувати рівновагу і розвивати координацію.


BeBeLino - вища якість.

Іграшки для малюків BeBeLino широко відомі в Україні і користуються заслуженою популярністю у батьків і любов"ю у крихіток.
Купуючи іграшку для малюка ми повинні бути впевнені в тому, що вона сподобається дитині, не містить шкідливих речовин, в ній не повинно бути гострих кутів і дрібних деталей. Дуже важливо, щоб іграшка була функціональна і цікава дитині.

Рекомендований вік: від 12 місяців
Стать: для хлопчиків та дівчаток
Розмір іграшки: 8 × 10 × 60 см
Артикул: 58101

Діти люблять BeBeLino.

Дитячі іграшки BeBeLino (БеБеЛіно) відповідають всім стандартам якості і нормам безпеки. І, найголовніше, подобаються дітям!

Асортимент іграшок БеБеЛіно дійсно вражає: брязкальця і прорізувачі для зубок, мобілі для ліжечок, забавні інтерактивні плюшеві маріонетки, інтерактивні музичні панелі і роботи, паровозики, пірамідки і сортери, конструктори та іграшки для купання. Два рази на рік колекція іграшок для дітей від BeBeLino оновлюється і поповнюється новими. Якості, безпеки і дизайну іграшок приділяється найпильніша увага. При цьому вартість іграшок на порядок нижче схожих товарів більшості інших виробників.

Ребёнок

Возраст
1-2 года:2-3 года
Отзывов: 0
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
BeBeLino

BeBeLino

Bebelino  – лучшие игрушки для самых дорогих в мире малышей. В магазине Доме Игры под этим брендом заботливые родители смогут найти игрушки для раннего развития ребенка, игрушки для игр с водой, в ванной, конструкторы. Отличительные ... Подробнее...
Похожие товары
Рекомендуем посмотреть
Каталка Лев (LL119 Lucy and Leo)
Возраст: 6 мес+
154 грн